Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Jautienos guliašas
AUTORIUS:
Gitana
INGREDIENTAI:
800 gramų bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai morkų
1 vienetas paprikų
800 gramų pomidorų pastos (konservuoti)
2 vienetai svogūnų
1 kilogramas jautienos
200 gramų raudonojo vyno (sausas)
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (jautienai)
1 vienetas čili pipirų
1 sauja žalumynų
šiek tiek kumino
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautieną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite keptuvėje apie 5-10 min.
Sudėkite smulkintus svogūnus ir prieskonius. Troškinkite apie 5-6 minutes.
Supilti vyną ir troškinti 2-3 minutes. Po to sudėti smulkintus pomidorus (be odelių), išmaišyti ir troškinti 10 minučių.
Po to sudėti smulkintas bulves, morkas, papriką, užpilti 1-2 stiklines ir troškinti 15 minučių. Įdėkite nesmulkintą čili ir troškinkite 5 minutes. Įmaišykite prieskonius.
Labai skanu ir sotu :)

Jautienos guliašas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Jautieną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite keptuvėje apie 5-10 min.
Sudėkite smulkintus svogūnus ir prieskonius. Troškinkite apie 5-6 minutes.
Supilti vyną ir troškinti 2-3 minutes. Po to sudėti smulkintus pomidorus (be odelių), išmaišyti ir troškinti 10 minučių.
Po to sudėti smulkintas bulves, morkas, papriką, užpilti 1-2 stiklines ir troškinti 15 minučių. Įdėkite nesmulkintą čili ir troškinkite 5 minutes. Įmaišykite prieskonius.
Labai skanu ir sotu :)

Receptą atsiuntė Gitana

Komentarai (5)


  • Donatas 2015-12-09 18:15

    geras skanus greitas.


  • Judita 2015-06-09 17:58

    Labai skanu, taciau as uztrukau 20 min ilgiau, nespejo bulves su morkom isvirt nors supjausciau tikrai fan smulkiai , bet vistiek aciu:)tikrai buvo skanu


  • (anonimas) 2013-10-02 22:53

    skanu tikrai, tik kad ta jautiena labai brangi :-(


  • Raminta 2013-09-17 21:14

    Taip trumpai troskinti? Juk jautiena? Ar minksta tikrai buna?


  • Birute 2012-10-09 15:41

    Labai skanus patiekalas ir pagaminti nebuvo sudetinga. Visiem siulau :super:


Daugiau receptų