Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Jautienos guliašas su paprikomis
AUTORIUS:
Justė
INGREDIENTAI:
5 vienetai bulvių
4 česnakų
1.5 arbatinio šaukštelio paprikų (milteliai)
4 vienetai paprikų (raudona)
1 vienetas paprikų (žalia)
180 gramų pomidorų pastos (konservuoti)
2 vienetai svogūnų
450 gramų jaučio kumpio
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
1 stiklinė sultinio (jautienos)
1 arbatinis šaukštelis čili pipirų (milteliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į puodą įpyliau alyvuogių aliejaus, sudėjau smulkintus svogūnus bei kubeliais supjaustytą jautieną ir pakepinau apie 15 min.
Tuomet į tą patį puodą supyliau sultinį, sudėjau kubeliais supjaustytas nuskustas bulves, sutrintus pomidorus be odelių, kubeliais supjaustytas paprikas be sėklų, išspaustą česnaką, prieskonius ir troškinau apie 30-40 min. (ugnį pareguliuokite, pagal savo nuožiūrą).
Patiekiau šiltą.
Skanaus.

Jautienos guliašas su paprikomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į puodą įpyliau alyvuogių aliejaus, sudėjau smulkintus svogūnus bei kubeliais supjaustytą jautieną ir pakepinau apie 15 min.
Tuomet į tą patį puodą supyliau sultinį, sudėjau kubeliais supjaustytas nuskustas bulves, sutrintus pomidorus be odelių, kubeliais supjaustytas paprikas be sėklų, išspaustą česnaką, prieskonius ir troškinau apie 30-40 min. (ugnį pareguliuokite, pagal savo nuožiūrą).
Patiekiau šiltą.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Justė

Komentarai (5)


  • tabis 2016-07-17 21:38

    Receptas tikrai geras bet jautiena reikia tikrai ilgiau troskinti. Jei skubat I vistiena pakeiskit irgi nerealiai skanu.


  • Edgaras 2016-05-13 21:33

    Nesuprantu kas iš bulvių lieka tyre?


  • Aaa 2016-03-12 11:22

    Nesamone. Vien jautiena troskinti reikia apie valanda...kad minstesne butu. Cia viskas per 40 min...


  • Shokas 2014-01-18 15:50

    Receptas geras (skanu) bet, gal Jums guminė mėsa patinka 30-40min? Aš ~2val troškinu, va tada super :)


  • Mmmm 2013-04-06 12:31

    Ydomu, ar jautiena minksta buna? :galvoju:


Daugiau receptų