Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Jautienos guliašas su slyvomis
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek cinamono (žievelė)
šiek tiek čiobrelių
šiek tiek gvazdikėlių (2 arba 3)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
400 gramų slyvų
2 valgomieji šaukštai slyvų (uogienė)
400 gramų jautienos
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
0.5 stiklinės sultinio (daržovių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplautą ir nusausintą mėsytę supjaustykite kubeliais. Įkaitinkite keptuvėje aliejų, sudėkite mėsą ir maišydami apkepkite iš visų pusių. Pakeptą mėsą sudėkite į puodą. Tuose pačiuose riebaluose apkepinkite griežinėliais supjaustytą svogūną. Tada sudėkite jį prie mėsos, įdėkite uogienės, praskiestos sultiniu, gvazdikėlius ir gabaliuką cinamono. Troškinkite uždengtą ant silpmos ugnies maždaug 30 min. Slyvas nuplaukite, perpjaukite perpus ir išimlite kauliukus. Didesnes supjaustykite į keturias dalis. Kai mėsa bus jau beveik išsitroškinusi, sudėkite slyvas, pabarstykite druska ir maltais pipirais. Troškinkite ant silpnos ugnies dar 15 min. Pabarstykite šviežiais čiobreliais. Ptiekite su ryžiais, makaronais ar bulvėmis.

Jautienos guliašas su slyvomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nuplautą ir nusausintą mėsytę supjaustykite kubeliais. Įkaitinkite keptuvėje aliejų, sudėkite mėsą ir maišydami apkepkite iš visų pusių. Pakeptą mėsą sudėkite į puodą. Tuose pačiuose riebaluose apkepinkite griežinėliais supjaustytą svogūną. Tada sudėkite jį prie mėsos, įdėkite uogienės, praskiestos sultiniu, gvazdikėlius ir gabaliuką cinamono. Troškinkite uždengtą ant silpmos ugnies maždaug 30 min. Slyvas nuplaukite, perpjaukite perpus ir išimlite kauliukus. Didesnes supjaustykite į keturias dalis. Kai mėsa bus jau beveik išsitroškinusi, sudėkite slyvas, pabarstykite druska ir maltais pipirais. Troškinkite ant silpnos ugnies dar 15 min. Pabarstykite šviežiais čiobreliais. Ptiekite su ryžiais, makaronais ar bulvėmis.

Komentarai


Daugiau receptų