Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Jautienos ir veršienos sufle
AUTORIUS:
Toma
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų veršienos
300 gramų jautienos ((malta))
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai (juodi)
4 skiltelės česnakų
4 vienetai kiaušinių
šiek tiek sūris (fermentinsi)
šiek tiek laurų lapų (lapai)
1 vienetas svogūnų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Veršienos gabaliuką įtrinti česnaku ir pamarinavus išvirti pasūdytame vandenyje su keliais lauro lapeliais. Tada veršieną supjaustyti gabaliukais. Išplakti atskirai dviejų kiaušinių baltymus ir trynius bei sumaišyti juos su mėsos gabaliukais. Tolygiai viską sudėti ant kepimo indo dugno.
2.
Jautienos faršą apkepti įkaitintame aliejuje kartu su susmulkintais svogūnais, druska bei pipirais. Tada sumaišyti su atskirai išplaktais kiaušinių baltymais ir tryniais. Masę sudėti ant kepimo inde esančios veršienos.
3.
Ant viršaus užtarkuoti sūrio ir sufle pašauti į įkaitintą orkaitę 10 - 15 min.

Skanu ir mėsinga.

Jautienos ir veršienos sufle

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Veršienos gabaliuką įtrinti česnaku ir pamarinavus išvirti pasūdytame vandenyje su keliais lauro lapeliais. Tada veršieną supjaustyti gabaliukais. Išplakti atskirai dviejų kiaušinių baltymus ir trynius bei sumaišyti juos su mėsos gabaliukais. Tolygiai viską sudėti ant kepimo indo dugno.

  2. Jautienos faršą apkepti įkaitintame aliejuje kartu su susmulkintais svogūnais, druska bei pipirais. Tada sumaišyti su atskirai išplaktais kiaušinių baltymais ir tryniais. Masę sudėti ant kepimo inde esančios veršienos.

  3. Ant viršaus užtarkuoti sūrio ir sufle pašauti į įkaitintą orkaitę 10 - 15 min.

    Skanu ir mėsinga.

Receptą atsiuntė Toma

Komentarai


Daugiau receptų