Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Jautienos kepsneliai argentinietiškai
AUTORIUS:
Raimonda
INGREDIENTAI:
1 citrinų
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
4 vienetai petražolių
500 gramų jautienos (filė)
2 kiaušinių
šiek tiek džiūvesėlių
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Suplakti kiaušinius, į juos įspausti česnakus ir sudėti smulkintas petražoles, pasūdyti ir įberti pipirų.
Jautieną supjaustyti labai plonomis juostelėmis (2-3 mm).
Šiek tiek padaužyti peilio rankena.
Sudėti jautienos gabaliukus į indą ir aplieti citrinos sultimis.
Įkaitinti keptuvėje aliejų.
Jautieną mirkyti kiaušinio plakinyje, po to džiūvėsėliuose ir kepti.
Kepti labai trumpai iš abiejų pusių.

Jautienos kepsneliai argentinietiškai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Suplakti kiaušinius, į juos įspausti česnakus ir sudėti smulkintas petražoles, pasūdyti ir įberti pipirų.
Jautieną supjaustyti labai plonomis juostelėmis (2-3 mm).
Šiek tiek padaužyti peilio rankena.
Sudėti jautienos gabaliukus į indą ir aplieti citrinos sultimis.
Įkaitinti keptuvėje aliejų.
Jautieną mirkyti kiaušinio plakinyje, po to džiūvėsėliuose ir kepti.
Kepti labai trumpai iš abiejų pusių.

Receptą atsiuntė Raimonda

Komentarai


Daugiau receptų