Susmulkiname česnaką ir rozmariną.
Jautieną įtriname pirmiausiai druska, o po to česnaku, rozmarinu, SANTA MARIA žolelių ir česnakų mišiniu bei peletrūnu.
Apipilame jautieną citrinos sultimis ir aliejumi.
Išmaišome.
Marinuojame apie 12 valandų.
Kepame ant karštų žarijų.

Jautienos kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
3 | česnakų |
2 vienetai | rozmarino (šakelės) |
600 gramų | jautienos |
1 arbatinis šaukštelis | druskos |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | peletrūno |
šiek tiek | žolelių ir česnakų mišinio |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Jautienos kepsnys
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Česnakai, 3
- Rozmarinas, šakelės, 2 vienetai
- Jautiena, 600 gramų
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Peletrūnas
- Žolelių ir česnakų mišinys
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Susmulkiname česnaką ir rozmariną.
Jautieną įtriname pirmiausiai druska, o po to česnaku, rozmarinu, SANTA MARIA žolelių ir česnakų mišiniu bei peletrūnu.
Apipilame jautieną citrinos sultimis ir aliejumi.
Išmaišome.
Marinuojame apie 12 valandų.
Kepame ant karštų žarijų.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
.
Fuu... SANTA MARIA reklama...