Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Jautienos kepsnys
AUTORIUS:
Eglė
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
3 česnakų
2 vienetai rozmarino (šakelės)
600 gramų jautienos
1 arbatinis šaukštelis druskos
4 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek peletrūno
šiek tiek žolelių ir česnakų mišinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Susmulkiname česnaką ir rozmariną.
Jautieną įtriname pirmiausiai druska, o po to česnaku, rozmarinu, SANTA MARIA žolelių ir česnakų mišiniu bei peletrūnu.
Apipilame jautieną citrinos sultimis ir aliejumi.
Išmaišome.
Marinuojame apie 12 valandų.
Kepame ant karštų žarijų.

Jautienos kepsnys

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Susmulkiname česnaką ir rozmariną.
Jautieną įtriname pirmiausiai druska, o po to česnaku, rozmarinu, SANTA MARIA žolelių ir česnakų mišiniu bei peletrūnu.
Apipilame jautieną citrinos sultimis ir aliejumi.
Išmaišome.
Marinuojame apie 12 valandų.
Kepame ant karštų žarijų.

Receptą atsiuntė Eglė

Komentarai (1)


  • CG246 2013-04-13 20:05

    .
    Fuu... SANTA MARIA reklama...


Daugiau receptų