Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Jautienos kepsnys
AUTORIUS:
Jurgita R.
INGREDIENTAI:
10 gramų čiobrelių (marinatui)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti, marinatui)
1 valgomasis šaukštas kalendrų (marinatui)
10 gramų rozmarino (marinatui)
2 vienetai svogūnų (marinatui)
800 gramų jautienos
šiek tiek druskos (marinatui)
1 vienetas čili pipirų (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkinau svogūnus, čili, kalendrą, rozmariną.
Visus marinato ingredientus sumaišiau ir sudėjau ant mėsos.
Išmaišiau ir dėjau į šaldytuvą 2-3 valandoms.
Kepsnius kepiau grilyje.

Jautienos kepsnys

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Susmulkinau svogūnus, čili, kalendrą, rozmariną.
Visus marinato ingredientus sumaišiau ir sudėjau ant mėsos.
Išmaišiau ir dėjau į šaldytuvą 2-3 valandoms.
Kepsnius kepiau grilyje.

Receptą atsiuntė Jurgita R.

Komentarai


Daugiau receptų