Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Jautienos kepsnys, keptas ant grotelių
AUTORIUS:
Odeta
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai bazilikų
0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (šviežiai malti)
2 arbatiniai šaukšteliai rozmarino
500 gramų jautienos
350 mililitrų raudonojo vyno (būtinai tik sausas)
1 arbatinis šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Geriausia pamarinuoti mėsą iš vakaro ir palikti per naktį. Tuomet kitą dieną jau galima kepti.

Sumaišyti rozmariną su baziliku, druska ir pipirais.
Mėsą įtrinti prieskoniais ir užpilti vynu.

Kepti ant laužo ar griliuje.

Jautienos kepsnys, keptas ant grotelių

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Geriausia pamarinuoti mėsą iš vakaro ir palikti per naktį. Tuomet kitą dieną jau galima kepti.

Sumaišyti rozmariną su baziliku, druska ir pipirais.
Mėsą įtrinti prieskoniais ir užpilti vynu.

Kepti ant laužo ar griliuje.

Receptą atsiuntė Odeta

Komentarai


Daugiau receptų