Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Jautienos kepsnys su ančiuvių padažu
AUTORIUS:
Paulina
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 saujos petražolių
420 gramų jaučio kumpio
90 mililitrų alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
šiek tiek prieskonių (jautienai)
4 vienetai ančiuvių
1 valgomasis šaukštas kaparėlių
1 arbatinis šaukštelis citrinos žievelės (tarkuota)
6 vienetai kornišonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pirmiausia pasiruošiame padažą iš smulkinto česnako, kaparėlių, smulkintų kornišonų, ančiuvių, petražolių, citrinos žievelės, citrinos sulčių ir 90 ml aliejaus.
Jautienos kumpį supjaustome riekelėmis, pamušame ir pabarstome druska, pipirais bei jautienos prieskoniais.
Paruoštus kepsnius vartant kepame keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol kepsniai gražiai apskrunda arba grilyje.
Iškepusius kepsnius patiekiame su pasigamintu padažu bei mėgstamomis salotomis.
Skanaus.

Jautienos kepsnys su ančiuvių padažu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pirmiausia pasiruošiame padažą iš smulkinto česnako, kaparėlių, smulkintų kornišonų, ančiuvių, petražolių, citrinos žievelės, citrinos sulčių ir 90 ml aliejaus.
Jautienos kumpį supjaustome riekelėmis, pamušame ir pabarstome druska, pipirais bei jautienos prieskoniais.
Paruoštus kepsnius vartant kepame keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol kepsniai gražiai apskrunda arba grilyje.
Iškepusius kepsnius patiekiame su pasigamintu padažu bei mėgstamomis salotomis.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Paulina

Komentarai


Daugiau receptų