Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Jautienos kepsnys su pomidorų pastos ir vyno padažu
AUTORIUS:
Regina
INGREDIENTAI:
3 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 vienetai svogūnų
500 gramų jautienos (išpjova)
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
50 mililitrų raudonojo vyno (sausas)
50 mililitrų sultinio (jautienos)
šiek tiek prieskonių (jautienai)
100 mililitrų pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautieną įtrinti prieskoniais ir po 5 min. įkaitusioje keptuvėje su šaukštu aliejaus apkepinti abi kepsnio puses.
Tuomet dėti jautieną į kepimo indą ir kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 10-15 min.
Toje pačioje keptuvėje, kur kepė jautiena, supylus likusį aliejų pakepinti susmulkintą svogūną, išspaustą česnaką, supilti sultinį, pomidorų pastą, vyną, miltus ir išmaišius pavirti apie 6 min.
Iškeptą jautieną supjaustyti riekelėmis, apipilti padažu ir patiekti.
Skanaus.

Jautienos kepsnys su pomidorų pastos ir vyno padažu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Jautieną įtrinti prieskoniais ir po 5 min. įkaitusioje keptuvėje su šaukštu aliejaus apkepinti abi kepsnio puses.
Tuomet dėti jautieną į kepimo indą ir kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 10-15 min.
Toje pačioje keptuvėje, kur kepė jautiena, supylus likusį aliejų pakepinti susmulkintą svogūną, išspaustą česnaką, supilti sultinį, pomidorų pastą, vyną, miltus ir išmaišius pavirti apie 6 min.
Iškeptą jautieną supjaustyti riekelėmis, apipilti padažu ir patiekti.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Regina

Komentarai


Daugiau receptų