Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Jautienos nugarinės kepsniai su citrininiu-česnakiniu sviestu
AUTORIUS:
Ieva
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai česnakų (kapoti)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
400 gramų jautienos (nugarinė)
šiek tiek druskos (česnakinė)
3 valgomieji šaukštai sviesto
šiek tiek raudonųjų pipirų (malti)
0.5 arbatinio šaukštelio citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitiname grilį.
Nedideliame dubenyje sumaišome sviestą, kapotus česnakus, citrinos žievelę ir citrinos sultis.
Jautienos nugarinę padaliname į 4 didelius kepsnius.
Kitame dubenyje sumaišome pipirus ir česnakinę druską.
Gautu prieskonių mišiniu įtriname jautienos nugarinės kepsnius.
Kepsnius dedame ant grotelių ir vartant kepame apie 15 min.
Patiekiame su sviesto padažu ir mėgstamomis daržovėmis.
Skanaus.

Jautienos nugarinės kepsniai su citrininiu-česnakiniu sviestu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įkaitiname grilį.
Nedideliame dubenyje sumaišome sviestą, kapotus česnakus, citrinos žievelę ir citrinos sultis.
Jautienos nugarinę padaliname į 4 didelius kepsnius.
Kitame dubenyje sumaišome pipirus ir česnakinę druską.
Gautu prieskonių mišiniu įtriname jautienos nugarinės kepsnius.
Kepsnius dedame ant grotelių ir vartant kepame apie 15 min.
Patiekiame su sviesto padažu ir mėgstamomis daržovėmis.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Ieva

Komentarai


Daugiau receptų