Išverdama biri ryžių košė.
Mėsa supjaustoma 3X3 cm dydžio, 3 cm storio gabalėliais, apibarstoma pipirais, smulkintais svogūnais, užpilama marinatu, pasūdoma ir palaikoma 24-48 val. šaldytuve.
Mėsa maunama ant iešmų, apibarstoma maltais prieskoniais, miltais ir kepama orkaitėje arba ant laužo.
Iškepusi mėsa sudedama ant ryžių.
Valgyti tinka su raugintais agurkais ir marinuotais svogūnais.
Skanaus.

Jautienos nugarinės šašlykas
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodųjų pipirų |
400 gramų | ryžių |
4 vienetai | svogūnų |
800 gramų | jautienos (nugarinė) |
1.5 stiklinės | marinato |
šiek tiek | druskos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautienos nugarinės šašlykas
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Ryžiai, 400 gramų
- Svogūnai, 4 vienetai
- Jautiena, nugarinė, 800 gramų
- Marinatas (acto), 1.5 stiklinės
- Druska
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Išverdama biri ryžių košė.
Mėsa supjaustoma 3X3 cm dydžio, 3 cm storio gabalėliais, apibarstoma pipirais, smulkintais svogūnais, užpilama marinatu, pasūdoma ir palaikoma 24-48 val. šaldytuve.
Mėsa maunama ant iešmų, apibarstoma maltais prieskoniais, miltais ir kepama orkaitėje arba ant laužo.
Iškepusi mėsa sudedama ant ryžių.
Valgyti tinka su raugintais agurkais ir marinuotais svogūnais.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai