Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Jautienos nugarinės šašlykas
AUTORIUS:
Svetlana
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
400 gramų ryžių
4 vienetai svogūnų
800 gramų jautienos (nugarinė)
1.5 stiklinės marinato
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išverdama biri ryžių košė.
Mėsa supjaustoma 3X3 cm dydžio, 3 cm storio gabalėliais, apibarstoma pipirais, smulkintais svogūnais, užpilama marinatu, pasūdoma ir palaikoma 24-48 val. šaldytuve.
Mėsa maunama ant iešmų, apibarstoma maltais prieskoniais, miltais ir kepama orkaitėje arba ant laužo.
Iškepusi mėsa sudedama ant ryžių.
Valgyti tinka su raugintais agurkais ir marinuotais svogūnais.
Skanaus.

Jautienos nugarinės šašlykas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Išverdama biri ryžių košė.
Mėsa supjaustoma 3X3 cm dydžio, 3 cm storio gabalėliais, apibarstoma pipirais, smulkintais svogūnais, užpilama marinatu, pasūdoma ir palaikoma 24-48 val. šaldytuve.
Mėsa maunama ant iešmų, apibarstoma maltais prieskoniais, miltais ir kepama orkaitėje arba ant laužo.
Iškepusi mėsa sudedama ant ryžių.
Valgyti tinka su raugintais agurkais ir marinuotais svogūnais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Svetlana

Komentarai


Daugiau receptų