Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Jautienos šašlykai
AUTORIUS:
Ugnė
INGREDIENTAI:
1.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
1 valgomasis šaukštas kalendrų
0.5 kilogramo svogūnų
2 kilogramai jautienos
2 valgomieji šaukštai druskos
500 mililitrų mineralinio vandens (gazuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautieną supjaustykite nedideliais gabaliukais.
Svogūnus supjaustykite žiedeliais.
Mėsą sumaišykite su svogūnais, kalendra ir užpilkite mineraliniu.
Marinuokite apie 12-18 valandų.
Prieš kepant mėsą nusausinkite ir išmaišykite su druska ir pipirais.
Kepkite, suvėrę ant iešmų, virš žarijų apie 35-40 minučių.

Jautienos šašlykai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Jautieną supjaustykite nedideliais gabaliukais.
Svogūnus supjaustykite žiedeliais.
Mėsą sumaišykite su svogūnais, kalendra ir užpilkite mineraliniu.
Marinuokite apie 12-18 valandų.
Prieš kepant mėsą nusausinkite ir išmaišykite su druska ir pipirais.
Kepkite, suvėrę ant iešmų, virš žarijų apie 35-40 minučių.

Receptą atsiuntė Ugnė

Komentarai


Daugiau receptų