Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Jautienos sriuba su žirniais ir moliūgais
AUTORIUS:
Rosita
Porcijų skaičius: 6
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų jautienos
400 gramų moliūgų
2 česnakų
10 vienetų saulėje džiovintų pomidorų
1 vienetas svogūnų
5 valgomieji šaukštai žirnių
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek cinamono
šiek tiek raudonosios paprikos milteliai
šiek tiek druskos
šiek tiek čili pipirų (maltas)
šiek tiek vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Žirnius išvirti atskirai. Mėsą sumalti.
Svogūną susmulkinti ir apkepinti aliejuje kartu su faršu. Sudėti visus prieskonius ir išmaišyti.
2.
Sudėti mėsą į puodą, užpilti 2-2,5 l verdančio vandens, sudėti stambiai supjaustytą moliūgą, žirnius, pasūdyti. Virti 10 min.
Tada sudėti džiovintus pomidorus ir pavirti dar 10 min.

Jautienos sriuba su žirniais ir moliūgais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Žirnius išvirti atskirai. Mėsą sumalti.
    Svogūną susmulkinti ir apkepinti aliejuje kartu su faršu. Sudėti visus prieskonius ir išmaišyti.

  2. Sudėti mėsą į puodą, užpilti 2-2,5 l verdančio vandens, sudėti stambiai supjaustytą moliūgą, žirnius, pasūdyti. Virti 10 min.
    Tada sudėti džiovintus pomidorus ir pavirti dar 10 min.

Receptą atsiuntė Rosita

Komentarai (1)


  • Taura 2018-11-13 13:52

    Super sriubyte ! Tik as dariau su nemalta jautiena ir idejau dar bulviu . Tikrai labai skani .


Daugiau receptų