Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Jerevano grybų salotos
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
250 gramų paprikų (saldžioji, raudona)
4 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
100 gramų salierų (šaknis)
30 gramų kiaulės lašinių
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas aliejaus
200 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus supjaustyti riekutėmis, lašinukus mažais kubeliais.
Lašinukus ištirpinti keptuvėje, sumažinti ugnį ir sudėti grybus. Apkepinti, pridėti susmulkintas petražoles, išmaišyti, nukelti nuo ugnies, atvėsinti.
Papriką ir saliero šaknį supjaustyti šiaudeliais, permaišyti su aliejumi, juodaisiais pipirais ir druska.
Papriką ir salierus sudėti į lėkštę, ant viršaus sudėti apkepintus ir atvėsintus grybus.

Jerevano grybų salotos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Grybus supjaustyti riekutėmis, lašinukus mažais kubeliais.
Lašinukus ištirpinti keptuvėje, sumažinti ugnį ir sudėti grybus. Apkepinti, pridėti susmulkintas petražoles, išmaišyti, nukelti nuo ugnies, atvėsinti.
Papriką ir saliero šaknį supjaustyti šiaudeliais, permaišyti su aliejumi, juodaisiais pipirais ir druska.
Papriką ir salierus sudėti į lėkštę, ant viršaus sudėti apkepintus ir atvėsintus grybus.

Komentarai (1)


  • Gintautas 2010-04-26 11:57

    BANDYSIU GAMINTI


Daugiau receptų