Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Ištepame kepimo skardą aliejumi arba sviestu.
Dideliame dubenyje sumaišome miltus, cukrų, kepimo miltelius, kepimo sodą ir druską.
Supilame su kokoso drožlėmis sumaišytą jogurtą, aliejų ir įmušame kiaušinius ir gerai išmaišome, kad visi miltai būtų sudrėkinti.
Įmaišome smulkintus vaisius ir tešlą supilame į paruoštą kepimo skardą.
Kepame nuo 35 iki 40 minučių arba tol, kol į pyrago vidurį įsmeigus pagaliuką ir jį ištraukus, jis lieka sausas.
Iškeptą paliekame atvėsti ant grotelių maždaug 10 minučių.
Pabarstome cukraus pudra.
Skaniausias šiltas.
Skanaus.

Jogurtinis tropinių vaisių pyragas
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | cukraus pudros |
0.5 stiklinės | cukraus |
2 vienetai | kiaušinių |
1.5 stiklinės | kvietinių miltų |
180 gramų | jogurto (riebus) |
0.5 arbatinio šaukštelio | sodos |
0.5 arbatinio šaukštelio | druskos |
0.5 stiklinės | aliejaus |
0.3 stiklinės | kokosų (drožlės) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo miltelių |
220 gramų | vaisių (smulkinti (mango, papajos, abrikosai ir pan.)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jogurtinis tropinių vaisių pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
- Jogurtas, riebus, 180 gramų
- Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Kokosas, drožlės, 1/3 stiklinės
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Vaisiai, smulkinti (mango, papajos, abrikosai ir pan.), 220 gramų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Ištepame kepimo skardą aliejumi arba sviestu.
Dideliame dubenyje sumaišome miltus, cukrų, kepimo miltelius, kepimo sodą ir druską.
Supilame su kokoso drožlėmis sumaišytą jogurtą, aliejų ir įmušame kiaušinius ir gerai išmaišome, kad visi miltai būtų sudrėkinti.
Įmaišome smulkintus vaisius ir tešlą supilame į paruoštą kepimo skardą.
Kepame nuo 35 iki 40 minučių arba tol, kol į pyrago vidurį įsmeigus pagaliuką ir jį ištraukus, jis lieka sausas.
Iškeptą paliekame atvėsti ant grotelių maždaug 10 minučių.
Pabarstome cukraus pudra.
Skaniausias šiltas.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (5)
Kepu jau kelinta karta, vietoj vaisiu dedu saldytas uogas, visada gaunasi super
gminsu kaip gausis
Kokius cia vaisius reik det? konservuotus ar dziovintus?
kepu db bet dariau biski kitoki dejau slyvu graikisku riesutu ir aprikosu.laukiu kada
iskeps:)
Tikrai lengva pagaminti. Skanus labai. As dariau be kokoso su smulkiais dziovintais persikais. Skanuuu! Aciu :super: