Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Jolantos meduoliai
AUTORIUS:
Jolanta
INGREDIENTAI:
100 gramų cukraus
15 gramų kakavos
100 gramų margarino
250 gramų medaus
500 gramų kvietinių miltų
šiek tiek pieno (patepimui)
2 valgomieji šaukštai vandens
šiek tiek druskos
1 vienetas prieskonių (meduolių, pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Medų, cukrų, druską, margariną ir vandenį pakaitink dažnai pamaišydama. Atvėsink. Sudėk 350g miltų, kakavą, prieskonius ir suminkyk tešlą. Tešlą uždenk ir palik 24 valandoms. Dabar įminkyk į tešlą likusius miltus. Iš tešlos iškočiok 5 mm storio lakštą ir išspausk meduoliukus. Kepk 150 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių. Skanaus.

Jolantos meduoliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Medų, cukrų, druską, margariną ir vandenį pakaitink dažnai pamaišydama. Atvėsink. Sudėk 350g miltų, kakavą, prieskonius ir suminkyk tešlą. Tešlą uždenk ir palik 24 valandoms. Dabar įminkyk į tešlą likusius miltus. Iš tešlos iškočiok 5 mm storio lakštą ir išspausk meduoliukus. Kepk 150 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių. Skanaus.

Receptą atsiuntė Jolanta

Komentarai (5)


  • Alex 2010-12-04 23:34

    Lina, apie papuošimus rasi čia:
    kristi.erdves.lt/Receptai/glajus.html

    :)


  • lina 2010-11-26 15:49

    receptas tai parasytas o kaip papuosti neparasyta, o kaip tik ieskau papuosimo.


  • (anonimas) 2010-09-14 09:25

    Labai skaniai atrodo. ;] mqk


  • Marija 2010-09-11 22:00

    alda ragavai? :-) :-D


  • alda 2010-04-28 22:26

    skanumelis :-)


Daugiau receptų