Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Jorkšyro pudingas
AUTORIUS:
Judita
INGREDIENTAI:
3 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
1 stiklinė pieno
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
6 valgomieji šaukštai sviesto (ištirpintas)
šiek tiek karamelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite miltus, pieną, kiaušinius, druską ir 2 šaukštus sviesto dideliame dubenyje iki vientisos masės.
Padalinkite likusį sviestą į 12 keksiukų formelių ir pakaitinkite 220 laipsnių temperatūroje apie 5 min.
Atsargiai ištraukite kepimo skardą iš orkaitės ir šaukštu supilkite tešlą.
Kepkite apie 20 min. 200 laipsnių temperatūroje ir tuomet dar 10 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Išimkite iš orkaitės, užpilkite karamele ir mėgaukitės, kol vis dar šilti.
Skanaus.

Jorkšyro pudingas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sumaišykite miltus, pieną, kiaušinius, druską ir 2 šaukštus sviesto dideliame dubenyje iki vientisos masės.
Padalinkite likusį sviestą į 12 keksiukų formelių ir pakaitinkite 220 laipsnių temperatūroje apie 5 min.
Atsargiai ištraukite kepimo skardą iš orkaitės ir šaukštu supilkite tešlą.
Kepkite apie 20 min. 200 laipsnių temperatūroje ir tuomet dar 10 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Išimkite iš orkaitės, užpilkite karamele ir mėgaukitės, kol vis dar šilti.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Judita

Komentarai


Daugiau receptų