Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Juoda-balta
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
200 gramų miltai
80 gramų kakavos
3 vienetai kiaušinių
2 valgomieji šaukštai aliejaus
100 gramų varškės
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
100 gramų cukraus
50 mililitrų vandens (karštas)
400 mililitrų grietinėlės
50 gramų cukraus pudros
3 arbatiniai šaukšteliai želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir karštu vandeniu (vandenį pilti pamažu).
Plakant supilti aliejų, sudėti varškę ir vėliausiai supilti miltus sumaišytus su kakava ir kepimo milteliais.
Išmaišyti mikseriu ir kepti 180 laipsnių karštumo orkaitėje iki iškeps (apie 50 minučių).
2.
Biskvitą atvėsinti ir supjaustyti kubeliais.
3.
Grietinėlę išplakti su cukraus pudra.
Želatiną išbrinkinti (80 mililitrų šalto vandens) ir plakant įmaišyti į grietinėlę.
4.
Biskvito kubelius užpilti grietinėlės kremu ir viską supylus į norimą formelę palaikyti šaltai apie 3 valandas.
Labai skanu ir paprasta.

Juoda-balta

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir karštu vandeniu (vandenį pilti pamažu).
    Plakant supilti aliejų, sudėti varškę ir vėliausiai supilti miltus sumaišytus su kakava ir kepimo milteliais.
    Išmaišyti mikseriu ir kepti 180 laipsnių karštumo orkaitėje iki iškeps (apie 50 minučių).

  2. Biskvitą atvėsinti ir supjaustyti kubeliais.

  3. Grietinėlę išplakti su cukraus pudra.
    Želatiną išbrinkinti (80 mililitrų šalto vandens) ir plakant įmaišyti į grietinėlę.

  4. Biskvito kubelius užpilti grietinėlės kremu ir viską supylus į norimą formelę palaikyti šaltai apie 3 valandas.
    Labai skanu ir paprasta.

Receptą atsiuntė Rima

Komentarai


Daugiau receptų