Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Juodųjų serbentų tortas
AUTORIUS:
Martyna
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
3 vienetai kiaušinių
3 valgomieji šaukštai cukraus
3 valgomieji šaukštai miltai
3 valgomieji šaukštai aliejaus
400 gramų varškės
150 gramų cukraus
300 gramų serbentų (juodieji)
15 gramų želatinos
50 gramų kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaušinius ištriname su cukrumi, pilame aliejų. Beriame miltus ir kakavą, gerai išmaišome.
2.
Į kepimo formą pilame tešlą ir kepame 180°C temp. orkaitėje apie 15-20 min.
3.
Varškę ištriname su cukrumi.
4.
Želatiną užpilame 30 ml vandens ir paliekame išbrinkti. Serbentus išmtriname su cukrumi ir paverdame kelias minutes. Į karštą serbentų masę supilame ištirpintą želatiną, išmaišome.
5.
Formuojame tortą: ant biskvito pilame varškę, ant jos - serbentų masę. Prieš patiekiant palaikome šaldytuve porą valandų.

Juodųjų serbentų tortas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiaušinius ištriname su cukrumi, pilame aliejų. Beriame miltus ir kakavą, gerai išmaišome.

  2. Į kepimo formą pilame tešlą ir kepame 180°C temp. orkaitėje apie 15-20 min.

  3. Varškę ištriname su cukrumi.

  4. Želatiną užpilame 30 ml vandens ir paliekame išbrinkti. Serbentus išmtriname su cukrumi ir paverdame kelias minutes. Į karštą serbentų masę supilame ištirpintą želatiną, išmaišome.

  5. Formuojame tortą: ant biskvito pilame varškę, ant jos - serbentų masę. Prieš patiekiant palaikome šaldytuve porą valandų.

Receptą atsiuntė Martyna

Komentarai (1)


  • Aida 2015-08-05 16:26

    Receptas geras, tik jei kas nori tikslumo, receptas nėra labai tikslus, bet geroms šeimininkėms ir nereikia visiško tikslumo. Iškilo klausimas ar šis biskvitas iškyla tiktai iš kiaušinių ar reikia kėlimo. Kadangi nenorėjau rizikuot dėjau kepimo miltelius. Viskas puikiai pavyko, šeimynai patiko. Rekomenduoju išbandyt. :)


Daugiau receptų