Įkaitinkite orkaitę iki 160°C temperatūros. Sumaišykite dribsnius, uogas, riešutus, saulėgrąžas ir SANTA MARIA cinamoną. Pakaitinkite sviestą, medų ir cukrų keptuvėje. Įdėkite riešutus bei uogų mišinį ir maišykite, kol dribsniai juo pasidengs. Viską sudėkite į kepimo skardą ir kepkite 30 min., vėliau atvėsinkite ir supjaustykite juostelėmis.
Plonesnes ir traškesnes juosteles pasigaminsite, jei didesnėje keptuvėje kepsite plonesnį mišinio sluoksnį.

Juostelės su uogomis ir cinamonu
Paruošimo laikas:
Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
100 gramų | cukraus (rudasis arba cukranendrių) |
4 valgomieji šaukštai | medaus (skystas) |
100 gramų | saulėgrąžų (lukštentos ir kepintos) |
50 gramų | žemės riešutų (kapoti) |
100 gramų | sviesto |
200 gramų | avižinių dribsnių |
100 gramų | uogų (džiovintos) |
50 gramų | sezamo sėklų (baltos) |
1 valgomasis šaukštas | cinamono (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Juostelės su uogomis ir cinamonu
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Cukrus, rudasis arba cukranendrių, 100 gramų
- Medus, skystas, 4 valgomieji šaukštai
- Saulėgrąžos, lukštentos ir kepintos, 100 gramų
- Žemės riešutai, kapoti, 50 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Avižiniai dribsniai, 200 gramų
- Uogos, džiovintos, 100 gramų
- Sezamo sėklos, baltos, 50 gramų
- Cinamonas, maltas, 1 valgomasis šaukštas
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite orkaitę iki 160°C temperatūros. Sumaišykite dribsnius, uogas, riešutus, saulėgrąžas ir SANTA MARIA cinamoną. Pakaitinkite sviestą, medų ir cukrų keptuvėje. Įdėkite riešutus bei uogų mišinį ir maišykite, kol dribsniai juo pasidengs. Viską sudėkite į kepimo skardą ir kepkite 30 min., vėliau atvėsinkite ir supjaustykite juostelėmis.
Plonesnes ir traškesnes juosteles pasigaminsite, jei didesnėje keptuvėje kepsite plonesnį mišinio sluoksnį.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
Kas per nesamone ...... :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: