Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Juostelės su uogomis ir cinamonu
AUTORIUS:
Santa Maria
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
100 gramų cukraus (rudasis arba cukranendrių)
4 valgomieji šaukštai medaus (skystas)
100 gramų saulėgrąžų (lukštentos ir kepintos)
50 gramų žemės riešutų (kapoti)
100 gramų sviesto
200 gramų avižinių dribsnių
100 gramų uogų (džiovintos)
50 gramų sezamo sėklų (baltos)
1 valgomasis šaukštas cinamono (maltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Įkaitinkite orkaitę iki 160°C temperatūros. Sumaišykite dribsnius, uogas, riešutus, saulėgrąžas ir SANTA MARIA cinamoną. Pakaitinkite sviestą, medų ir cukrų keptuvėje. Įdėkite riešutus bei uogų mišinį ir maišykite, kol dribsniai juo pasidengs. Viską sudėkite į kepimo skardą ir kepkite 30 min., vėliau atvėsinkite ir supjaustykite juostelėmis.
Plonesnes ir traškesnes juosteles pasigaminsite, jei didesnėje keptuvėje kepsite plonesnį mišinio sluoksnį.

Juostelės su uogomis ir cinamonu

  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įkaitinkite orkaitę iki 160°C temperatūros. Sumaišykite dribsnius, uogas, riešutus, saulėgrąžas ir SANTA MARIA cinamoną. Pakaitinkite sviestą, medų ir cukrų keptuvėje. Įdėkite riešutus bei uogų mišinį ir maišykite, kol dribsniai juo pasidengs. Viską sudėkite į kepimo skardą ir kepkite 30 min., vėliau atvėsinkite ir supjaustykite juostelėmis.
Plonesnes ir traškesnes juosteles pasigaminsite, jei didesnėje keptuvėje kepsite plonesnį mišinio sluoksnį.

Receptą atsiuntė Santa Maria
Gairės: Kepti, Desertai

Komentarai (1)


  • grigo 2013-12-09 11:17

    Kas per nesamone ...... :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga:


Daugiau receptų