Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Jūratės keksas
AUTORIUS:
JURATE
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
5 vienetai kiaušinių
šiek tiek kvietinių miltų (tiek, kad būtų tiršta)
200 gramų sviesto (ištirpintas)
šiek tiek sviesto (pabarstymui)
1 vienetas grietinės (indelis, didelis)
200 gramų kokosų (drožlės)
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visus produktus sumaišyti ir supilti į sviestu pateptą skardą. O skardą pabarstyti džiūvėsėliais. Ant viršaus užtarkuoti dar šiek tiek sviesto. Kepti orkaitėje.

Jūratės keksas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Visus produktus sumaišyti ir supilti į sviestu pateptą skardą. O skardą pabarstyti džiūvėsėliais. Ant viršaus užtarkuoti dar šiek tiek sviesto. Kepti orkaitėje.

Receptą atsiuntė JURATE

Komentarai (12)


  • Raminta 2011-12-17 15:32

    Kokioje temperatūroje kiek laiko jį reikia kepti?


  • inesa 2011-03-10 13:51

    Bandysiu kepti ir as siandiena, tik nelabai suprantu autores kodel ji neparaso kiek laiko kepti, kokioje temperaturoje? gerai kad kitos merginos kepusios daug sykiu ir zino o tokia kaip as ir nezinau. Tai kaip jus man siulote ji issikepti?


  • MASK 2011-02-27 15:31

    Nu neblogas ;) nepasigailesit, kepkit ! :super:


  • (anonimas) 2010-11-13 10:47

    o kiek cia miltu reikia? bent daugmaz pasakykit :)


  • eiva 2010-04-28 16:14

    as irgi idejau sodos. Labai skanus gavosi, nerealus :super: toks dregnas minkstas , nu pasaka. skaniausias is mano keptu keksu :super:


  • ;D 2010-03-26 20:52

    Na va, jau ikisau i orkaite :-) Tik idejau dar sodos biski, nes kiti rase kad susileido ;-)


  • Odeta 2010-02-01 19:32

    Tai va jau garuoja :super:
    Tikrai labai lengvas ir skanus keksas. Kas megsta keksus ar keksiukus būtinai išsikepkit. Tik norėčiau paklausti autorės ar čia tikrai nereikia sodos, nes aš nerizikavau ir į grietinę įmaišiau arbatinį šaukštelį sodos. Gavosi labai purūs ir išsipūtę keksiukai, nes kepiau į keksiukų formeles. Abejovau dėl sudėties, labai jau viskas riebu atrodė, bet :super: tikrai gerai, nesausi ir drėgni keksiukai. Kiekis didelis, jeigu nevaišysit kaimynų, kepkit pusę normos :-) .


  • Inga 2010-01-13 16:42

    labai skanus :) as dar truputi idedu varskes del skalsumo :) tikrai labai skanus, verta isbandyti!


  • Oksana ;* 2009-12-26 20:38

    Waje kaip skanu ;] :super:
    Tikrai netingekit issikepkit,..;]
    Nesigailesit. :-)


  • aistute 2009-12-09 18:50

    :super: :-)


Daugiau receptų