Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Jūros gėrybių salotos su grybais
AUTORIUS:
Renata
INGREDIENTAI:
šiek tiek petražolių
šiek tiek salotų
1 vienetas svogūnų
2 vienetai kiaušinių (kietai virti)
100 gramų silkių (rūkyta)
šiek tiek majonezo
300 gramų krevečių be kevalo
šiek tiek druskos
šiek tiek sviesto
150 gramų grybų (marinuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Rūkyta silkė su aštriu peiliu supjaustoma smulkiais kubeliais.
Krevetės paverdamos apie 3 min. pasūdytame vandenyje.
Išvirtos krevetės nusunkiamos, sudedamos į keptuvę, pakaitinamos, kol išgaruoja skystis ir, įdėjus sviestą, pakepinamos keletą min.
Paruoštos krevetės sumaišomos su susmulkinta silke, virtais kiaušiniais, nusunktais grybais, susmulkintu svogūnu, majonezu bei druska ir viskas sudedama į salotų lapais išklotą lėkštę.
Prieš patiekiant apibarstoma smulkintomis petražolėmis.
Skanaus.

Jūros gėrybių salotos su grybais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Rūkyta silkė su aštriu peiliu supjaustoma smulkiais kubeliais.
Krevetės paverdamos apie 3 min. pasūdytame vandenyje.
Išvirtos krevetės nusunkiamos, sudedamos į keptuvę, pakaitinamos, kol išgaruoja skystis ir, įdėjus sviestą, pakepinamos keletą min.
Paruoštos krevetės sumaišomos su susmulkinta silke, virtais kiaušiniais, nusunktais grybais, susmulkintu svogūnu, majonezu bei druska ir viskas sudedama į salotų lapais išklotą lėkštę.
Prieš patiekiant apibarstoma smulkintomis petražolėmis.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Renata

Komentarai


Daugiau receptų