Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Justės kiaulienos suktinukai
AUTORIUS:
justelez
INGREDIENTAI:
4 vienetai kiaulės nugarinės (be kaulo)
200 gramų sūris
3 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
šiek tiek juodųjų pipirų
2 česnakų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną išmuškite, įtrinkite spaustu česnaku, pabarstykite druska, pipirais.

Įdarui sutarkuokite fermentinį sūrį. Išvirkite kiaušinius. Į dubenį suberkite tarkuotą sūrį, susmulkintus kiaušinius, ir susmulkintą svogūną, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį ir viską gerai išmaišykite. Ant išmuštos mėsos storesniu sluoksniu uždėkite įdarą ir mėsą susukite, kad neatsisuktų perverkite mediniu pagaliuku. Suktinukus kepkite aliejumi pašlakstytoje keptuvėje ant silpnos ugnies. Kepkite kol gražiai apskrus.

Justės kiaulienos suktinukai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaulieną išmuškite, įtrinkite spaustu česnaku, pabarstykite druska, pipirais.

Įdarui sutarkuokite fermentinį sūrį. Išvirkite kiaušinius. Į dubenį suberkite tarkuotą sūrį, susmulkintus kiaušinius, ir susmulkintą svogūną, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį ir viską gerai išmaišykite. Ant išmuštos mėsos storesniu sluoksniu uždėkite įdarą ir mėsą susukite, kad neatsisuktų perverkite mediniu pagaliuku. Suktinukus kepkite aliejumi pašlakstytoje keptuvėje ant silpnos ugnies. Kepkite kol gražiai apskrus.

Receptą atsiuntė justelez

Komentarai (34)


  • Juli 2019-05-23 22:09

    O jei kepti orkaitėje?? Gal kas bandėme?


  • sandra 2017-02-23 20:49

    Gavos super


  • kissa 2015-04-09 12:06

    Ji vietoj surio parase piena


  • Vycka 2015-03-03 16:21

    Puikus gaminys,net vaikams patiko.Tik va nepagailekite surio ddeti.


  • ooo 2014-10-12 09:55

    kam pienas liko neaisku


  • Rolandas 2014-09-15 11:42

    O kam pienas?


  • Edita 2014-08-27 13:32

    Rekomenduoju dar svogūnus trumpai pakepinti keptuvėje, o į įdarą dar įdėti raudonėlio, rozmarino (ar apskritai kokių mėgstamų žolelių prieskonių). Tikrai pagardina skonį!


  • Rasa 2014-08-17 16:38

    labai skanus patiekalas,aciu...


  • erika 2014-05-10 19:01

    kaip tik ieskojau ka pasigaminti is tokios mesos, bet tik ne kepsnius, ir stai ka radau.reikes ismeginti.


  • kristina 2013-11-25 17:40

    gaminau gavosi labai skaniai 10/10


Daugiau receptų