Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
„Justės naminė pica“
AUTORIUS:
Justina
INGREDIENTAI:
2 vienetai agurkų (marinuoti)
1 arbatinis šaukštelis cukraus
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek petražolių
3 vienetai pomidorų pastos
3 vienetai svogūnų
4 stiklinės kvietinių miltų
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
1 stiklinė vandens
šiek tiek dešros
240 gramų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
10 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nusiplauname rankas ir pradedame gaminti.
Pašildome vandenį, ištirpiname mieles, druską, cukrų, viską dedame į dubenį ir išmaišome.
Tada supilame miltus ir išmindome tešlą.
Paliekame išminkytą tešlą 20 min. pastovėti.
Į keptuvę pusžiedžiais supjaustome svogūnus, česnaką, pomidorus, šiek tiek pakepiname, tuomet dedame pomidorų padažą bei petražoles, paskaniname druska bei pipirais.
Įkaitiname orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros.
Iškočiojame tešlą, užtepame viską ką kepėme, ant viršau dedame supjaustytą dešrą, agurkus ir sūrį.
Kepame apie 15 min.
P.S. Padas išeina storas, todėl tešlą galite padalinti į dvi dalis.
Skanaus!

„Justės naminė pica“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nusiplauname rankas ir pradedame gaminti.
Pašildome vandenį, ištirpiname mieles, druską, cukrų, viską dedame į dubenį ir išmaišome.
Tada supilame miltus ir išmindome tešlą.
Paliekame išminkytą tešlą 20 min. pastovėti.
Į keptuvę pusžiedžiais supjaustome svogūnus, česnaką, pomidorus, šiek tiek pakepiname, tuomet dedame pomidorų padažą bei petražoles, paskaniname druska bei pipirais.
Įkaitiname orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros.
Iškočiojame tešlą, užtepame viską ką kepėme, ant viršau dedame supjaustytą dešrą, agurkus ir sūrį.
Kepame apie 15 min.
P.S. Padas išeina storas, todėl tešlą galite padalinti į dvi dalis.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Justina

Komentarai (20)


  • kazkas 2016-06-17 15:15

    mieles sausos ar ne turi buti?


  • Nesvarbu 2014-12-07 18:23

    Sudetyje rasote, kad reikia pieno, o aprasyme jo nepilat i tesla, tai visgi nereikia?


  • (anonimas) 2013-12-01 11:18

    VISAI SKANU
    :super:


  • monika 2011-12-13 18:43

    Labai skanu , gaminu dažnai , bet ne lygiai tokią pačią. :super:


  • agne 2011-12-02 12:56

    :super: :super: :super: :super: :super: skanu :super:


  • Ingridukazz 2011-11-13 11:17

    :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: %-)


  • Ingridukazz 2011-11-13 11:17

    :bloga: :bloga: :bloga: :fuu: %-) :aiskinu:


  • Juste 2011-11-02 09:53

    Sveiki! As irgi dalinu tesla i 2 dalis... Labai namiskiai megsta todel kepu iskarto 2 :D aciu uz komentarus


  • kepiau 2011-11-01 16:43

    Visai patiko, paprasta ir greita. As kepiau per du kartus, kociojau labai plonai. likau patenkinta.


  • Achsley 2011-11-01 15:34

    AS DABAR PRADEDU DARYTI YDOMU BUS SKANU ? :-)


Daugiau receptų