Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kadagių gira
AUTORIUS:
Vincentas Sakas
INGREDIENTAI:
30 gramų apynių
200 gramų medaus
10 litrų vandens (šaltinio)
100 gramų giros (raugas)
30 gramų kadagio uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kadagių uogas ir apynius sudėti į vandenį. Virti 10 min., po to atvėsinti iki 30°C, medų, raugą, išmaišyti ir palikti kambario temperatūroje parai, kol įrūgs. Girą supilstyti į butelius ir laikyti užkimštą vėsioje 6-8 °С vietoje.

Kadagių gira

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kadagių uogas ir apynius sudėti į vandenį. Virti 10 min., po to atvėsinti iki 30°C, medų, raugą, išmaišyti ir palikti kambario temperatūroje parai, kol įrūgs. Girą supilstyti į butelius ir laikyti užkimštą vėsioje 6-8 °С vietoje.

Receptą atsiuntė Vincentas Sakas
Gairės: Rauginti, Gėrimai

Komentarai (1)


  • JONAS 2011-01-24 17:54

    :alus: :alus: :alus: :alus: :alus: : %-) Y


Daugiau receptų