Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kakavinis pyragas
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Autorius apie receptą: Tamsus kakavinis biskvitas perteptas grietine. Tamsus kakavinis biskvitas perteptas grietine. Rima
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
600 gramų miltai
4 vienetai kiaušinių
200 gramų cukraus
100 mililitrų kefyro
3 valgomieji šaukštai kakavos
1 arbatinis šaukštelis sodos
Kremui:
100 gramų cukraus
50 gramų vanilinio cukraus
3 valgomieji šaukštai grietinės
Papuošimui:
100 gramų juodojo šokolado
4 valgomieji šaukštai pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaušinius išplaku su 200 gramų cukraus.
2.
Sodą dedu į kefyrą ir išmaišius iki putų.
3.
Kefyrą pilu į kiaušinių masę, vėliau dedu kakavą ir miltus. Viską gerai išmaišau, tešla turi būti grietinės tirštumo.
4.
Pyragą kepu 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 40 - 50 minučių.
5.
Kremui grietinę plaku mikseriu su 100 gramų cukraus ir vaniliniu cukrumi iki pasidaro puri.
6.
Šokoladą išlydau su pienu.
7.
Dar karštą pyragą pjaunu į 4 - 5 dalis ir pertepu grietinės kremu.
8.
Viršų puošiu šiltu šokoladu.

Kakavinis pyragas

Recepto autorius: Tamsus kakavinis biskvitas perteptas grietine. Rima
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Tešlai: Kremui: Papuošimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiaušinius išplaku su 200 gramų cukraus.

  2. Sodą dedu į kefyrą ir išmaišius iki putų.

  3. Kefyrą pilu į kiaušinių masę, vėliau dedu kakavą ir miltus. Viską gerai išmaišau, tešla turi būti grietinės tirštumo.

  4. Pyragą kepu 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 40 - 50 minučių.

  5. Kremui grietinę plaku mikseriu su 100 gramų cukraus ir vaniliniu cukrumi iki pasidaro puri.

  6. Šokoladą išlydau su pienu.

  7. Dar karštą pyragą pjaunu į 4 - 5 dalis ir pertepu grietinės kremu.

  8. Viršų puošiu šiltu šokoladu.

Receptą atsiuntė Rima

Komentarai (1)


  • Ramune 2018-07-19 10:48

    Tikrai tiek daug miltu reikia?


Daugiau receptų