Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kakavinis vyniotinis su mėlynėmis
AUTORIUS:
Rita
INGREDIENTAI:
100 gramų cukraus
2 valgomieji šaukštai kakavos
4 vienetai kiaušinių
100 gramų kvietinių miltų
1.5 valgomojo šaukšto vandens (karštas)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kremui:
2 kiaušinių trynių
3 šaukštų cukraus
400 g mascarponės sūrio
mėlynių (šaldytų arba šviežių)
1 apelsino

Trynius išplakame su cukrumi ir karštu vandeniu. Kitame inde labai gerai išplakame kiaušinių baltymus su vaniliniu cukrumi. Miltus persijojame su kepimo milteliais ir kakava ir įmaišome į trynių masę. Galiausiai lengvai įmaišome baltymus. Masę pilame ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepame apie 15 - 20 min. Iškepusį ir dar karštą biskvitą iškart dedame ant virtuvinio rankšluoščio, greitai nulupame popierių ir susukame biskvitą, padarome vyniotinį su rakšluoščio "įdaru". Paliekame valandai kad gerai atvėstų.
Kremui trynius gerai išplakame su cukrumi (čia labai dar tinka pora šaukštų Amaretto) dedame palaipsniui mascarpone ir gerai išplakame. Kremą tepame ant biskvito, barstome mėlynes, smulkintą apelsiną ir susukame vyniotinį. Vyniojame į maistinę plėvelę ir paliekame šaldytuve per naktį. Skanaus.

Kakavinis vyniotinis su mėlynėmis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kremui:
2 kiaušinių trynių
3 šaukštų cukraus
400 g mascarponės sūrio
mėlynių (šaldytų arba šviežių)
1 apelsino

Trynius išplakame su cukrumi ir karštu vandeniu. Kitame inde labai gerai išplakame kiaušinių baltymus su vaniliniu cukrumi. Miltus persijojame su kepimo milteliais ir kakava ir įmaišome į trynių masę. Galiausiai lengvai įmaišome baltymus. Masę pilame ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepame apie 15 - 20 min. Iškepusį ir dar karštą biskvitą iškart dedame ant virtuvinio rankšluoščio, greitai nulupame popierių ir susukame biskvitą, padarome vyniotinį su rakšluoščio "įdaru". Paliekame valandai kad gerai atvėstų.
Kremui trynius gerai išplakame su cukrumi (čia labai dar tinka pora šaukštų Amaretto) dedame palaipsniui mascarpone ir gerai išplakame. Kremą tepame ant biskvito, barstome mėlynes, smulkintą apelsiną ir susukame vyniotinį. Vyniojame į maistinę plėvelę ir paliekame šaldytuve per naktį. Skanaus.

Receptą atsiuntė Rita

Komentarai (1)


  • jurate 2009-02-17 13:59

    :super2: :mmm: :super:


Daugiau receptų