Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kalėdinė arbata
AUTORIUS:
Monika
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 litras žaliosios arbatos
3 vienetai apelsinų
6 valgomieji šaukštai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Užsiplikome žalią arbatą ir paliekame atvėsti.
2.
Tada išsispaudžiame apelsinus, į apelsinų sultis suberiame cukrų ir viską gerai išmaišome.
3.
Su visais tirščiais supilame apelsinų sultis į jau atvėsusią žalią arbatą.

Statome į šaldytuvą, kad taptų šalta. Ir po valandos jau galima skanaut.

Galima į gėrimą prisiberti smulkinto ledo.

Kalėdinė arbata

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Užsiplikome žalią arbatą ir paliekame atvėsti.

  2. Tada išsispaudžiame apelsinus, į apelsinų sultis suberiame cukrų ir viską gerai išmaišome.

  3. Su visais tirščiais supilame apelsinų sultis į jau atvėsusią žalią arbatą.

    Statome į šaldytuvą, kad taptų šalta. Ir po valandos jau galima skanaut.

    Galima į gėrimą prisiberti smulkinto ledo.

Receptą atsiuntė Monika

Komentarai


Daugiau receptų