Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kalėdinė arbata
AUTORIUS:
Ona
INGREDIENTAI:
1 vienetas apelsinų
1 vienetas cinamono (lazdelė)
1 vienetas citrinų
5 vienetai gvazdikėlių
5 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių (šviežios)
1.5 litro vandens (karštas)
1 valgomasis šaukštas arbatos (juodoji)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į puodą sudėti arbatžoles, gvazdikėlius ir cinamono lazdelę.
Supilti verdantį vandenį ir sudėti griežinėliais supjaustytą citrina bei apelsiną.
Supilti apelsinų sultis ir užvirinti.
Patiekti karštą.
Skanaus!

Kalėdinė arbata

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į puodą sudėti arbatžoles, gvazdikėlius ir cinamono lazdelę.
Supilti verdantį vandenį ir sudėti griežinėliais supjaustytą citrina bei apelsiną.
Supilti apelsinų sultis ir užvirinti.
Patiekti karštą.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Ona

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...