Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kalėdiniai meduoliai
AUTORIUS:
Jolanta
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus (rudasis)
100 gramų margarino
100 gramų medaus
2 vienetai kiaušinių
450 gramų kvietinių miltų
2 arbatiniai šaukšteliai sodos (nugesinta)
šiek tiek prieskonių (meduoliams)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubenį įmušti kiaušinius, supilti cukrų, medų ir tirpintą margariną, viską išmaišyti. Dubenį dėti ant garų (puodo su verdančiu vandeniu) ir maišyti, kol cukrus ištirps, nukelti nuo garų, supilti sodą ir gerai išsukti, tešla suputos, tada suberti miltus ir užminkyti minkštą tešlą (jeigu per skysta įdėti miltų). Atšaldyti nereikia, iš karto kočiokite ir išspauskite figūrėles .
Orkaitę įkaitinti iki 220 C, dėkite meduoliukus, ir tik jiems iškilus traukite lauk.

Kalėdiniai meduoliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į dubenį įmušti kiaušinius, supilti cukrų, medų ir tirpintą margariną, viską išmaišyti. Dubenį dėti ant garų (puodo su verdančiu vandeniu) ir maišyti, kol cukrus ištirps, nukelti nuo garų, supilti sodą ir gerai išsukti, tešla suputos, tada suberti miltus ir užminkyti minkštą tešlą (jeigu per skysta įdėti miltų). Atšaldyti nereikia, iš karto kočiokite ir išspauskite figūrėles .
Orkaitę įkaitinti iki 220 C, dėkite meduoliukus, ir tik jiems iškilus traukite lauk.

Receptą atsiuntė Jolanta

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...