Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kalėdinis pyragas
AUTORIUS:
Neringa
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas cukraus
2 valgomieji šaukštai kakavos
2 vienetai kiaušinių
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
2 valgomieji šaukštai pieno
100 gramų juodojo šokolado
0.5 stiklinės aliejaus
1 valgomasis šaukštas sviesto
0.5 kepimo miltelių
1 stiklinė avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakite kiaušinius su cukrumi. Supilkite aliejų, išbrinkinkite avižinius dribsnius, su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir kakavą. Išmaišykite.

Masę dėkite į kepimo skardą ir kepkite orkaitėje 20 - 30 minučių.

Glaisto gamyba. Ištirpinkite puode sviestą, sudėkite laužytą šokoladą, įpilkite pieno ir suberkite cukrų. Nuolat maišykite, kol šokoladas ištirps.

Glajų užpilkite ant iškepusio pyrago.

Skanaus.

Kalėdinis pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Išplakite kiaušinius su cukrumi. Supilkite aliejų, išbrinkinkite avižinius dribsnius, su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir kakavą. Išmaišykite.

Masę dėkite į kepimo skardą ir kepkite orkaitėje 20 - 30 minučių.

Glaisto gamyba. Ištirpinkite puode sviestą, sudėkite laužytą šokoladą, įpilkite pieno ir suberkite cukrų. Nuolat maišykite, kol šokoladas ištirps.

Glajų užpilkite ant iškepusio pyrago.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Neringa
Gairės:

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...