Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kalmarų puota
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
700 gramų kalmarų
300 gramų konservuotų grybų
150 gramų tepamo sūrio
4 skiltelės česnakų
3 valgomieji šaukštai majonezo
100 gramų graikinių riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kalmarus išvirti pasūdytame vandenyje, tik nepervirti ir supjaustyti plonais šiaudeliais, grybus susmulkinti pakapojant peiliu, česnakus smulkiai sukapoti, graikinius riešutus pasmulkinti, ir viską sumaišyti su majonezu ir sūriu.
Papuošti grybais ir stambiais riešutais.
2.
Grybai turi būti KONSERVUOTI, nes jie saldūs, o marinuoti - rūgštūs, todėl skonį sugadina. Ši kalmarų puota superinė nes pirmoji dingsta nuo stalo.

Kalmarų puota

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kalmarus išvirti pasūdytame vandenyje, tik nepervirti ir supjaustyti plonais šiaudeliais, grybus susmulkinti pakapojant peiliu, česnakus smulkiai sukapoti, graikinius riešutus pasmulkinti, ir viską sumaišyti su majonezu ir sūriu.
    Papuošti grybais ir stambiais riešutais.

  2. Grybai turi būti KONSERVUOTI, nes jie saldūs, o marinuoti - rūgštūs, todėl skonį sugadina. Ši kalmarų puota superinė nes pirmoji dingsta nuo stalo.

Receptą atsiuntė Rima

Komentarai


Daugiau receptų