Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kanelbular bandelės su cinamonu
AUTORIUS:
as26
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus
7 stiklinės kvietinių miltų
2.5 stiklinės pieno
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
150 gramų sviesto (arba margarinas)
50 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui:
100 g skysto margarino
cinamono
1 kiaušinis

Ištirpinti sviestą ir įpilti į šiltą pieną (37 laipsnių), ištirpinti mieles cukruje, supilti jas į pieną su druska, supilti visus miltus po truputį ir išminkyti kol nelips tešla. Palaukti 40 min., kol tešla iškils (laikyti šiltai). Padalinti tešlą į dvi dalis, padaryti 1 cm storio blynus, patepti margarinu (jis turi būti sumaišytas su cinamonu) tada tuos blynus susukti (kaip vyniotinį), supjaustyti griežinėliais ir vėl palaikyti 30 min šiltai. Tada aptepti kiaušiniu, pabarstyti ant viršaus cukraus grūdeliais ir kepti 5 min. Skanaus.

Kanelbular bandelės su cinamonu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įdarui:
100 g skysto margarino
cinamono
1 kiaušinis

Ištirpinti sviestą ir įpilti į šiltą pieną (37 laipsnių), ištirpinti mieles cukruje, supilti jas į pieną su druska, supilti visus miltus po truputį ir išminkyti kol nelips tešla. Palaukti 40 min., kol tešla iškils (laikyti šiltai). Padalinti tešlą į dvi dalis, padaryti 1 cm storio blynus, patepti margarinu (jis turi būti sumaišytas su cinamonu) tada tuos blynus susukti (kaip vyniotinį), supjaustyti griežinėliais ir vėl palaikyti 30 min šiltai. Tada aptepti kiaušiniu, pabarstyti ant viršaus cukraus grūdeliais ir kepti 5 min. Skanaus.

Receptą atsiuntė as26

Komentarai (5)


  • Erika 2009-10-25 14:45

    Aciu uz recepta , tikrai gaunasi skanios bandeles ... :-)


  • Silvija 2009-10-13 21:53

    o čia "susukti kaip vyniotiniai" ir papjaustyti :-p


  • Bete 2009-10-13 13:53

    Nuotrauka nevisai atitinka recepto aprašymą. Tešlą susukti į vyniotinį ir saupjaustyti griežinėliais reikia. O čia kas? :-D


  • Silvija 2009-10-13 11:14

    ir man gavosi ;-) , skanūs :super:


  • Neringa 2009-10-08 17:19

    geras, visai gerai gavosi :soku: :jee:


Daugiau receptų