Įdarui:
100 g skysto margarino
cinamono
1 kiaušinis
Ištirpinti sviestą ir įpilti į šiltą pieną (37 laipsnių), ištirpinti mieles cukruje, supilti jas į pieną su druska, supilti visus miltus po truputį ir išminkyti kol nelips tešla. Palaukti 40 min., kol tešla iškils (laikyti šiltai). Padalinti tešlą į dvi dalis, padaryti 1 cm storio blynus, patepti margarinu (jis turi būti sumaišytas su cinamonu) tada tuos blynus susukti (kaip vyniotinį), supjaustyti griežinėliais ir vėl palaikyti 30 min šiltai. Tada aptepti kiaušiniu, pabarstyti ant viršaus cukraus grūdeliais ir kepti 5 min. Skanaus.

Kanelbular bandelės su cinamonu
INGREDIENTAI:
150 gramų | cukraus |
7 stiklinės | kvietinių miltų |
2.5 stiklinės | pieno |
0.5 arbatinio šaukštelio | druskos |
150 gramų | sviesto (arba margarinas) |
50 gramų | mielių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kanelbular bandelės su cinamonu
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 150 gramų
- Kvietiniai miltai, 7 stiklinės
- Pienas, 2.5 stiklinės
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Sviestas, arba margarinas, 150 gramų
- Mielės, 50 gramų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Įdarui:
100 g skysto margarino
cinamono
1 kiaušinis
Ištirpinti sviestą ir įpilti į šiltą pieną (37 laipsnių), ištirpinti mieles cukruje, supilti jas į pieną su druska, supilti visus miltus po truputį ir išminkyti kol nelips tešla. Palaukti 40 min., kol tešla iškils (laikyti šiltai). Padalinti tešlą į dvi dalis, padaryti 1 cm storio blynus, patepti margarinu (jis turi būti sumaišytas su cinamonu) tada tuos blynus susukti (kaip vyniotinį), supjaustyti griežinėliais ir vėl palaikyti 30 min šiltai. Tada aptepti kiaušiniu, pabarstyti ant viršaus cukraus grūdeliais ir kepti 5 min. Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (5)
Aciu uz recepta , tikrai gaunasi skanios bandeles ... :-)
o čia "susukti kaip vyniotiniai" ir papjaustyti :-p
Nuotrauka nevisai atitinka recepto aprašymą. Tešlą susukti į vyniotinį ir saupjaustyti griežinėliais reikia. O čia kas? :-D
ir man gavosi ;-) , skanūs :super:
geras, visai gerai gavosi :soku: :jee: