Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kantonietiški ryžiai ir krevetės
AUTORIUS:
Ana
INGREDIENTAI:
2 česnakų
1 arbatinis šaukštelis imbierų (tarkuotas)
šiek tiek kalendrų
1 vienetas paprikų (raudonoji)
1 stiklinė ryžių
1 vienetas salierų (stiebai)
2 arbatiniai šaukšteliai sojos padažo
2 stiklinės vandens
10 vienetų krevečių be kevalo
šiek tiek anakardžio riešutų (kapoti)
1 valgomasis šaukštas aliejaus
1 valgomasis šaukštas padažo (Pad Thai)
2 valgomieji šaukštai padažo (ryžių kantonietiškas)
1 sauja svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžius išvirkite 2 stiklinėse pasūdyto vandens ir nusunkite.
Pakepinti keptuvėje su aliejumi susmulkintą česnaką, imbierą, svogūnų laiškus, salierą ir raudonąją papriką.
Sudėkite krevetes ir kepkite, kol jos taps rausvos.
Sudėkite išvirtus ryžius bei padažus ir patroškinkite.
Paskaninkite smulkinta kalendra ir anakardžių riešutais.
Skanaus.

Kantonietiški ryžiai ir krevetės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Ryžius išvirkite 2 stiklinėse pasūdyto vandens ir nusunkite.
Pakepinti keptuvėje su aliejumi susmulkintą česnaką, imbierą, svogūnų laiškus, salierą ir raudonąją papriką.
Sudėkite krevetes ir kepkite, kol jos taps rausvos.
Sudėkite išvirtus ryžius bei padažus ir patroškinkite.
Paskaninkite smulkinta kalendra ir anakardžių riešutais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Ana

Komentarai


Daugiau receptų