Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kapota keri mėsa
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
2 vienetai česnakų (skiltelės)
1 valgomasis šaukštas imbierų (geltonasis, milteliai)
1 vienetas svogūnų
500 gramų jautienos (supjaustyta)
šiek tiek rūgpienio
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smulkiai supjaustytas svogūnas ir česnakas apkepinami aliejuje, kol paruduoja, suberiami imbiero milteliai ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiama pomidorų padažas, sudedama mėsa, supilamas rūgpienis, viskas pasūdoma ir iškepama.

Kapota keri mėsa

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Smulkiai supjaustytas svogūnas ir česnakas apkepinami aliejuje, kol paruduoja, suberiami imbiero milteliai ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiama pomidorų padažas, sudedama mėsa, supilamas rūgpienis, viskas pasūdoma ir iškepama.

Komentarai (4)


  • E<>R 2010-06-22 14:24

    %-) :-D


  • Kas tikrai zhino... 2010-06-02 22:45

    naudojama gali buti bet kokia mesa, labai ten retai kas kiauliena valgo, o tikri indai, kuriu religija yra hinduizmas, jie ishvis mesos nevalgo... o tokiuose indishkuose ar kituose azijietishkuose patiekaluose dazhniausiai galima naudoti jautiena arba aviena...kartais ir vishtiena, bet baltai mesai prieskoniai turi buti kitokie...
    Nors jei atvirai, ne vienas ish chia sudetu receptu nera panashus i tikra indishka Curry. Ju patiekalai yra ashtrus ir pilni prieskoniu.. ilgai gaminami ir ypatingi, o ne tokie, kaip gautusi pagaminti pagal shitus receptus.. :-p


  • spangė 2009-12-12 18:47

    kas teisybė, tas ne melas


  • algirdas 2009-11-02 13:20

    jautiena indu virtuveje nenaudojama.


Daugiau receptų