Kapučino miltelius sumaišiau su kepimo milteliais ir įmaišiau į miltus.
Cukrų išplakiau su kiaušiniu ir skystu margarinu.
Į kiaušinio plakinį įmaišiau miltų masę ir sulaužytą šokoladą bei riešutus (migdolų ir graikinius).
Rankomis iš tešlos suformavau nedidelius rutuliukus, juos suplojau tarp delnų ir sudėjau į kepimo skardą, išklotą pergamentiniu popieriumi.
Kepiau 180° C laipsnių orkaitėje 12 minučių.

Kapučino sausainiai
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | cukraus |
15 gramų | kavos (kapučino, sausi milteliai) |
100 gramų | margarino |
1 vienetas | kiaušinių |
1 stiklinė | kvietinių miltų (1 stiklinės talpa 250 ml) |
85 gramai | juodojo šokolado |
0.5 stiklinės | riešutų (kapoti) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo miltelių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kapučino sausainiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Kava, kapučino, sausi milteliai, 15 gramų
- Margarinas, 100 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinės talpa 250 ml, 1 stiklinė
- Šokoladas, juodasis, 85 gramai
- Riešutai, kapoti, 0.5 stiklinės
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Kapučino miltelius sumaišiau su kepimo milteliais ir įmaišiau į miltus.
Cukrų išplakiau su kiaušiniu ir skystu margarinu.
Į kiaušinio plakinį įmaišiau miltų masę ir sulaužytą šokoladą bei riešutus (migdolų ir graikinius).
Rankomis iš tešlos suformavau nedidelius rutuliukus, juos suplojau tarp delnų ir sudėjau į kepimo skardą, išklotą pergamentiniu popieriumi.
Kepiau 180° C laipsnių orkaitėje 12 minučių.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai