Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kapučino sausainiai
AUTORIUS:
Ina
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai cukraus
15 gramų kavos (kapučino, sausi milteliai)
100 gramų margarino
1 vienetas kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų (1 stiklinės talpa 250 ml)
85 gramai juodojo šokolado
0.5 stiklinės riešutų (kapoti)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kapučino miltelius sumaišiau su kepimo milteliais ir įmaišiau į miltus.
Cukrų išplakiau su kiaušiniu ir skystu margarinu.
Į kiaušinio plakinį įmaišiau miltų masę ir sulaužytą šokoladą bei riešutus (migdolų ir graikinius).
Rankomis iš tešlos suformavau nedidelius rutuliukus, juos suplojau tarp delnų ir sudėjau į kepimo skardą, išklotą pergamentiniu popieriumi.
Kepiau 180° C laipsnių orkaitėje 12 minučių.

Kapučino sausainiai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kapučino miltelius sumaišiau su kepimo milteliais ir įmaišiau į miltus.
Cukrų išplakiau su kiaušiniu ir skystu margarinu.
Į kiaušinio plakinį įmaišiau miltų masę ir sulaužytą šokoladą bei riešutus (migdolų ir graikinius).
Rankomis iš tešlos suformavau nedidelius rutuliukus, juos suplojau tarp delnų ir sudėjau į kepimo skardą, išklotą pergamentiniu popieriumi.
Kepiau 180° C laipsnių orkaitėje 12 minučių.

Receptą atsiuntė Ina

Komentarai


Daugiau receptų