Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Karaimų kibinai
AUTORIUS:
Daniel
Porcijų skaičius: 30
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
1 kilogramas kvietinių miltų
3 vienetai kiaušinių
250 gramų grietinės
300 gramų sviesto
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
500 gramų vištiena
500 gramų kiaulienos
1 vienetas svogūnų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Miltus sutriname su sviestu, kad nebūtų gumuliukų. Tada padarome duobutę ir įmušame kiaušinius bei įdedam grietinės. Išminkom tešlą.
2.
Tešla pastatykite į šaldytuvą nors 30 minučių.
3.
Vištieną ir kiaulieną ir svogūnus supjaustome kubeliais bei pagardiname viską pipirai, druska ir trupučiu aliejaus.
4.
Atplėšiame tešlos gabalą ir padarome dešra,padaliname į vienodus gabaliukus ir taip visa tešla.
5.
Tada iškočiojame apvalu blyną ir į vidurį dedame įdaro bei sukame kibinus (kraštas arčiau savęs turi būti truputį žemiau).
6.
Dedame kibinus ant skardos (skarda turi būti išklota kepimo popieriumi). Aptepame kibinus kiaušinių plakiniu ir kepame 180°C temp. orkaitėje 20-30 min.


Skanaus :)

Karaimų kibinai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 30
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Miltus sutriname su sviestu, kad nebūtų gumuliukų. Tada padarome duobutę ir įmušame kiaušinius bei įdedam grietinės. Išminkom tešlą.

  2. Tešla pastatykite į šaldytuvą nors 30 minučių.

  3. Vištieną ir kiaulieną ir svogūnus supjaustome kubeliais bei pagardiname viską pipirai, druska ir trupučiu aliejaus.

  4. Atplėšiame tešlos gabalą ir padarome dešra,padaliname į vienodus gabaliukus ir taip visa tešla.

  5. Tada iškočiojame apvalu blyną ir į vidurį dedame įdaro bei sukame kibinus (kraštas arčiau savęs turi būti truputį žemiau).

  6. Dedame kibinus ant skardos (skarda turi būti išklota kepimo popieriumi). Aptepame kibinus kiaušinių plakiniu ir kepame 180°C temp. orkaitėje 20-30 min.


    Skanaus :)

Receptą atsiuntė Daniel

Komentarai (9)


  • Živillė 2015-02-08 18:53

    Sveiki,kibinus kepkyte kažkur 195 laipsnių temperatūroje kažkur 30-35 minutes,tik neperkepkit nes įdaras bus nesultingas :)


  • Zivilė 2015-02-07 23:30

    Labai skaniai atrodo. Bandysiu kepti. 20- 30 kepimo laikas. O ar iškepa per tiek laiko kiaulienos įdaras? O jei deti aviena ar kepimo laikas nepailgeja?


  • Daniel 2014-12-13 15:53

    Pone Beata džiaugiosi kad patiko :)


  • Daniel 2014-12-13 15:52

    Atsiprašau ne iš sluoksniotos tešlos (apsirikau skaitydamas) bet sakau niekada nekas kibinus nedaro su mielinė tešla,gal tik turit savo nosava recepta kur gaminate su mielinė tešla :) PAGARBIAI


  • Daniel 2014-12-13 15:50

    ,,Kis'' Atsiprašau kad ilgai neatrašiau nes išvikęs buvau,mėsa žalia,Pone Oksanas Kas kibinus daro iš sluoksniotos tešlos.Tai kiauliena nenaudojama o Karaimai naudoja Aviena :)


  • Oksana 2014-11-14 17:49

    Čia ne KARAIMŲ KIBINAI!! Apsišaukeliai. KARAIMŲ KIBINAI GAMINAMI IŠ MIELINĖS TEŠLOS! IR JOKIĄ KIAULIENĄ NENAUDOJAMA!


  • Beata 2014-10-12 18:30

    super,labai labai skanu,aš dariau su malta apkepta mėsa,gavosi fantastiskai skaniai


  • Kis 2014-09-09 12:43

    Mėsa apvirta ar žalia dedasi


  • Onutė 2014-08-19 21:45

    Išbandėm nerealus skonis,kaip kibininėi,tokiu kibinu dar nevalgiau,labai,labai,labai didelis ačiū kuris atsiuntė šį receptą jis vertas pergalės,ir tikiosi,kad šis receptas laimės ši konkursa :)SEKMĖS:)


Daugiau receptų