Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Karališkas gėrimas
AUTORIUS:
Zita
Porcijų skaičius: 50
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 50
2 litrai spirito (etilo )
1 litras vandens
1 kilogramas braškių (sumaišytos su 800 g cukraus)
šiek tiek pomidorų padažo
400 gramų serbentų (juodi (sumaišyti su 600 g cukraus))
800 gramų cukraus
1 kilogramas vyšnių (sumaišytos su 800 g cukraus)
800 gramų cukraus
1 kilogramas slyvų (be kauliukų, sumaišytos su 800 g cukraus)
1 kilogramas aviečių (sumaišytos su 800 g cukraus)
1 kilogramas spanguolių (sumaišytos su 800 g cukraus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Į didesnės talpos stiklinį indą pilkite spiritą, vandenį ir berkite švariai nuplautas uogas eilės tvarka pagal sezoniškumą su cukrumi.Pajudinkite, kad tirptų cukrus.Sudėjus paskutines uogas,turinį gerai išmaišykite, kad visas cukrus ištirptų. Uždarykite dangteliu ir palikite 2-3 mėn., kol turėsite kantrybės paragauti. Kuo ilgiau stovi, tuo skanesnis darosi. Praėjus tam skirtam laikui, nufiltruokite, išpilstykite į norimos talpos butelius.Neturint spirito,galima ruošti su degtine,tik tada vandens pilti nebereikia.

Karališkas gėrimas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 50
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į didesnės talpos stiklinį indą pilkite spiritą, vandenį ir berkite švariai nuplautas uogas eilės tvarka pagal sezoniškumą su cukrumi.Pajudinkite, kad tirptų cukrus.Sudėjus paskutines uogas,turinį gerai išmaišykite, kad visas cukrus ištirptų. Uždarykite dangteliu ir palikite 2-3 mėn., kol turėsite kantrybės paragauti. Kuo ilgiau stovi, tuo skanesnis darosi. Praėjus tam skirtam laikui, nufiltruokite, išpilstykite į norimos talpos butelius.Neturint spirito,galima ruošti su degtine,tik tada vandens pilti nebereikia.

Receptą atsiuntė Zita

Komentarai


Daugiau receptų