
Karališkas gėrimas
Porcijų skaičius:
50
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 50
2 litrai | spirito (etilo ) |
1 litras | vandens |
1 kilogramas | braškių (sumaišytos su 800 g cukraus) |
400 gramų | serbentų (juodi (sumaišyti su 600 g cukraus)) |
800 gramų | cukraus |
1 kilogramas | vyšnių (sumaišytos su 800 g cukraus) |
800 gramų | cukraus |
1 kilogramas | slyvų (be kauliukų, sumaišytos su 800 g cukraus) |
1 kilogramas | aviečių (sumaišytos su 800 g cukraus) |
1 kilogramas | spanguolių (sumaišytos su 800 g cukraus) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Į didesnės talpos stiklinį indą pilkite spiritą, vandenį ir berkite švariai nuplautas uogas eilės tvarka pagal sezoniškumą su cukrumi.Pajudinkite, kad tirptų cukrus.Sudėjus paskutines uogas,turinį gerai išmaišykite, kad visas cukrus ištirptų. Uždarykite dangteliu ir palikite 2-3 mėn., kol turėsite kantrybės paragauti. Kuo ilgiau stovi, tuo skanesnis darosi. Praėjus tam skirtam laikui, nufiltruokite, išpilstykite į norimos talpos butelius.Neturint spirito,galima ruošti su degtine,tik tada vandens pilti nebereikia.
Karališkas gėrimas
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 50
- Spiritas, etilo , 2 litrai
- Vanduo, 1 litras
- Braškės, sumaišytos su 800 g cukraus, 1 kilogramas
- Serbentai, juodi (sumaišyti su 600 g cukraus), 400 gramų
- Cukrus, 800 gramų
- Vyšnios, sumaišytos su 800 g cukraus, 1 kilogramas
- Cukrus, 800 gramų
- Slyvos, be kauliukų, sumaišytos su 800 g cukraus, 1 kilogramas
- Avietės, sumaišytos su 800 g cukraus, 1 kilogramas
- Spanguolės, sumaišytos su 800 g cukraus, 1 kilogramas
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Į didesnės talpos stiklinį indą pilkite spiritą, vandenį ir berkite švariai nuplautas uogas eilės tvarka pagal sezoniškumą su cukrumi.Pajudinkite, kad tirptų cukrus.Sudėjus paskutines uogas,turinį gerai išmaišykite, kad visas cukrus ištirptų. Uždarykite dangteliu ir palikite 2-3 mėn., kol turėsite kantrybės paragauti. Kuo ilgiau stovi, tuo skanesnis darosi. Praėjus tam skirtam laikui, nufiltruokite, išpilstykite į norimos talpos butelius.Neturint spirito,galima ruošti su degtine,tik tada vandens pilti nebereikia.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai