Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Karališkas kepsnys
AUTORIUS:
sandra
INGREDIENTAI:
1 vienetas čiobrelių (šakelė)
šiek tiek imbierų
2 vienetai jautienos (pjausniai)
1 vienetas kiaušinių
3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
20 gramų alyvuogių aliejaus
50 gramų majonezo
30 mililitrų pomidorų padažo
100 gramų pieno
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių
0.25 arbatinio šaukštelio citrinpipirių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautienos pjausnius išmuškite ir pabarstykite citrininiais pipirais, imbieru, čiobrelio lapeliais ir druska. Susukite į volelį ir dėkite į plastikinį maišelį. Paliekame valandai. Avižinius dribsnius paskrudinam ant keptuvės. Išplakam kiaušinį. Išmuštą kepsnį pavoliojam miltuose, po to kiaušinyje ir dribsniuose. Kepame ant alyvuogių aliejaus iš abiejų pusių. Sūrį sutarkuojame, sumaišome su majonezu ir pomidorų padažu. Visą masę uždedam ant kepsnių ir dedam į įkaitintą orkaitę 10 min.

SKANAUS!

Karališkas kepsnys

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Jautienos pjausnius išmuškite ir pabarstykite citrininiais pipirais, imbieru, čiobrelio lapeliais ir druska. Susukite į volelį ir dėkite į plastikinį maišelį. Paliekame valandai. Avižinius dribsnius paskrudinam ant keptuvės. Išplakam kiaušinį. Išmuštą kepsnį pavoliojam miltuose, po to kiaušinyje ir dribsniuose. Kepame ant alyvuogių aliejaus iš abiejų pusių. Sūrį sutarkuojame, sumaišome su majonezu ir pomidorų padažu. Visą masę uždedam ant kepsnių ir dedam į įkaitintą orkaitę 10 min.

SKANAUS!

Receptą atsiuntė sandra

Komentarai (6)


  • - ne taip skanu,kaip gražu... - 2011-07-02 18:15

    kepsnys bus sausas ir kietas ir dar juodas, - čia juk ne kiauliena...
    jeigu jautienos kepsnys, tai:
    -ispjova kepsniui per du pirštus storumo;
    -tik papipirinti juodais pipirais, pabarstyti druska;
    -silpnai pamušti arba su šakute ar peiliu su-pabadyti;
    (ir negadinkite geros mėsos visokiais prieskoniais - tai juk puikus jautienos kepsnys)
    -kepam įkaitintoje keptuvėje su aliejumi (lietuviškai -su sviestu lab. skanu) ne >3 min., kitą pusę ne >3 min.Tokį kepsnį prapj.- turi būt raudonas sluoksnis per vidurį. SULTINGAS, PUIKUS KEPSNYS :super: :super: :super:


  • Gerda 2011-06-02 22:55

    Sis kepsnio receptas tikrai idomesnis uz kitus, nors as ir nemegstu aviziniu dribsniu, bet manau, kad buten siam patiekalui jie suteikia norimo traskumo. Skonis manau nenusakomas. Savaitgali iskepsiu vyrui :super2: :alus: Su alumi bus dar skaniau


  • bb 2011-04-17 02:23

    :bloga: :-( :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga:


  • Jonas 2010-12-30 14:36

    gardumelis :-)


  • brigita 2010-11-10 20:22

    ui tikrai cia skanu :soku:


  • aiste 2010-11-10 18:06

    sitas vien paskaicius skanus atrodo :super:


Daugiau receptų