Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Karališkieji grybų kotletai
AUTORIUS:
Vida
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
100 gramų grybų (džiovinti)
1 pundelis svogūnų laiškų
4 riekės duonos
0.5 stiklinės grietinėlės
2 vienetai kiaušinių (virti)
šiek tiek sviesto (arba aliejus)
1 saujelė graikinių riešutų (smulkinti)
1 stiklinė džiūvesėlių
2 vienetai kiaušinių (žali)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Grybus nuplauti, pamerkt į vandenį ir palikti per nakt.
2.
Kitą dieną apvirti grybus ir sumalti. Masę sudėti į dubenį.
3.
Grietinėlėje išmirkyti duoną ir sudėti ją į maltus grybus.
4.
Į duonos ir grybų masę sudėti smulkintus svogūno laiškus, supilti išplaktus kiaušinius, sudėti smulkintus virtus kiaušinius, smulkintus riešutus, berti druskos, pipirų ir rankomis išminkyti masę.
5.
Iš masės formuoti kotletus, apvolioti džiūvėsiuose ir kepti karštame aliejuje iš abiejų puisių.

Karališkieji grybų kotletai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Grybus nuplauti, pamerkt į vandenį ir palikti per nakt.

  2. Kitą dieną apvirti grybus ir sumalti. Masę sudėti į dubenį.

  3. Grietinėlėje išmirkyti duoną ir sudėti ją į maltus grybus.

  4. Į duonos ir grybų masę sudėti smulkintus svogūno laiškus, supilti išplaktus kiaušinius, sudėti smulkintus virtus kiaušinius, smulkintus riešutus, berti druskos, pipirų ir rankomis išminkyti masę.

  5. Iš masės formuoti kotletus, apvolioti džiūvėsiuose ir kepti karštame aliejuje iš abiejų puisių.

Receptą atsiuntė Vida

Komentarai


Daugiau receptų