Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Karamelė iš kondensuoto pieno
AUTORIUS:
Kulinaras
INGREDIENTAI:
200 gramų cukraus
100 gramų sviesto
400 gramų kondensuoto pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Puode ištirpinti sviestą, supilti cukrų ir maišant kaitinti.
Gavus vientisą masę, supilti kondensuotą pieną ir virti, kol gausis vientisa masė.
Gausite labai skanų, į karamelę panašų skystį.
Tai puikus pagardas saldiems patiekalams!
Gardaus!

Karamelė iš kondensuoto pieno

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Puode ištirpinti sviestą, supilti cukrų ir maišant kaitinti.
Gavus vientisą masę, supilti kondensuotą pieną ir virti, kol gausis vientisa masė.
Gausite labai skanų, į karamelę panašų skystį.
Tai puikus pagardas saldiems patiekalams!
Gardaus!

Receptą atsiuntė Kulinaras

Komentarai (25)


  • :) 2015-03-02 14:42

    Koks dar margarinas į karamelę. Primarmalinat nesąmonių, o paskui receptai lieka kalti, kad gaminti nesiseka.


  • nsvrb 2015-02-18 19:25

    kiek čia jo gaunasi/


  • Akvilė 2014-10-31 20:32

    Ar galima vietoj sviesto dėti margarina


  • koks skirtumas 2014-04-27 10:47

    kai pamaciau ta paveiksleli iskart padariau karamele tikrai gardu :)


  • slapta 2013-02-23 15:51

    bandysiu! :super:


  • : ) 2011-06-07 19:15

    Einu išbandyti :-)


  • Nerijus 2011-04-13 20:21

    Kike reikia virti, kad ruda mase gautusi?


  • daniele 2011-03-04 17:36

    pabandysiu pasigaminti sita recepteli


  • Tule 2011-02-22 11:52

    labai skanu :) puikus tiesiog darysiu ir vel :)


  • vaida 2011-01-17 15:49

    ar sunku?
    :-)


Daugiau receptų