
Karamelės skonio obuolių uogienė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | obuolių |
200 mililitrų | vandens |
200 gramų | dansukker uogienių cukraus |
150 mililitrų | cukraus sirupo |
0.5 vieneto | citrinų |
1 arbatinis šaukštelis | malto kardamono |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Obuolius nulupkite, išimkite šerdis. Supjaustykite mažais gabalėliais.
2.
Obuolius, sirupą, vandenį ir citrinų sultis sumaišykite prikaistuvyje. Nuolat maišydami virkite maždaug 10 minučių. Suberkite cukrų uogienėms bei kardamonus. Virkite dar 3–6 minutes.
3.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
4.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Karamelės skonio obuolių uogienė
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
- Obuoliai, 500 gramų
- Vanduo, 200 mililitrų
- Dansukker uogienių cukrus, 200 gramų
- Cukraus sirupas, 150 mililitrų
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Maltas kardamonas, 1 arbatinis šaukštelis
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupkite, išimkite šerdis. Supjaustykite mažais gabalėliais.
Obuolius, sirupą, vandenį ir citrinų sultis sumaišykite prikaistuvyje. Nuolat maišydami virkite maždaug 10 minučių. Suberkite cukrų uogienėms bei kardamonus. Virkite dar 3–6 minutes.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai