Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Karamelės skonio obuolių uogienė
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų obuolių
200 mililitrų vandens
200 gramų dansukker uogienių cukraus
150 mililitrų cukraus sirupo
0.5 vieneto citrinų
1 arbatinis šaukštelis malto kardamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Obuolius nulupkite, išimkite šerdis. Supjaustykite mažais gabalėliais.
2.
Obuolius, sirupą, vandenį ir citrinų sultis sumaišykite prikaistuvyje. Nuolat maišydami virkite maždaug 10 minučių. Suberkite cukrų uogienėms bei kardamonus. Virkite dar 3–6 minutes.
3.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
4.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.

Karamelės skonio obuolių uogienė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Obuolius nulupkite, išimkite šerdis. Supjaustykite mažais gabalėliais.

  2. Obuolius, sirupą, vandenį ir citrinų sultis sumaišykite prikaistuvyje. Nuolat maišydami virkite maždaug 10 minučių. Suberkite cukrų uogienėms bei kardamonus. Virkite dar 3–6 minutes.

  3. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.

  4. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.

Receptą atsiuntė Dan Sukker

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...