Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Karamelinis desertas su riešutais ir džiovintais vaisiais
AUTORIUS:
Danguolė
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės graikinių riešutų
250 gramų sausainių
300 gramų irisų
120 gramų sviesto
0.5 stiklinės vaisių (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sutrupiname sausainius į dubenį ir sumaišome su riešutais bei džiovintais vaisiais.
Irisus sudedame į dubenį, uždengiame plėvele ir tirpiname.
Į ištirpintus irisus sudedame sviestą ir kaitiname dar apie 30 s.
Karamelės masę supilame ant sausainių, riešutų bei vaisių ir išmaišome.
Gautą masę sudedame į formą ir paliekame 30 min., kad atvėstų.
Atvėsus padedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
Skanaus.

Karamelinis desertas su riešutais ir džiovintais vaisiais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sutrupiname sausainius į dubenį ir sumaišome su riešutais bei džiovintais vaisiais.
Irisus sudedame į dubenį, uždengiame plėvele ir tirpiname.
Į ištirpintus irisus sudedame sviestą ir kaitiname dar apie 30 s.
Karamelės masę supilame ant sausainių, riešutų bei vaisių ir išmaišome.
Gautą masę sudedame į formą ir paliekame 30 min., kad atvėstų.
Atvėsus padedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Danguolė

Komentarai


Daugiau receptų