Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Karolio varškės spurgos
AUTORIUS:
Karolis Vycius.co.cc
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus pudros
3 valgomieji šaukštai cukraus
3 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
500 gramų varškės
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (virimui)
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Na ką, nusiplauname rankas, pasikrauname geros nuotaikos ir pradedame gaminti.
Trynį atskiriame nuo baltymų. Trynius dedame į didįjį dubenį. Baltymus į kitą dubenėlį.
Į didelį dubenį su kiaušinių tryniais dedame varškę, kepimo miltelius, cukrų, druską, vanilinį cukrų ir viską gerai išmaišome šaukštu.
Kiaušinių baltymus suplakame mikseriu iki baltos putų masės.
Supilame didįjį dubenį išplaktus kiaušinių baltymus ir vėl viską išmaišome šaukštu.
Į puodą supilame aliejų ir kaitiname kol užvirs.
Dabar šaukšteliu suformuojame spurgytes ir dedame jas į verdantį aliejų.
Vos joms parudavus, išimame ir greitai apibarstome cukraus pudra.
Dabar mėgaujamės!
Skanaus!

Karolio varškės spurgos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Na ką, nusiplauname rankas, pasikrauname geros nuotaikos ir pradedame gaminti.
Trynį atskiriame nuo baltymų. Trynius dedame į didįjį dubenį. Baltymus į kitą dubenėlį.
Į didelį dubenį su kiaušinių tryniais dedame varškę, kepimo miltelius, cukrų, druską, vanilinį cukrų ir viską gerai išmaišome šaukštu.
Kiaušinių baltymus suplakame mikseriu iki baltos putų masės.
Supilame didįjį dubenį išplaktus kiaušinių baltymus ir vėl viską išmaišome šaukštu.
Į puodą supilame aliejų ir kaitiname kol užvirs.
Dabar šaukšteliu suformuojame spurgytes ir dedame jas į verdantį aliejų.
Vos joms parudavus, išimame ir greitai apibarstome cukraus pudra.
Dabar mėgaujamės!
Skanaus!

Receptą atsiuntė Karolis Vycius.co.cc

Komentarai (92)


  • zose 2017-02-27 23:00

    Uz...k so ta jusu geda peleda parasyciau bjauriau bet...


  • Helena 2015-11-02 20:53

    Miltai deti i dubeni kartu su druska ir tt.. (turbut :-D ) beja o kodl vanilini cukrus?? Jai čia niera jo tarp ingredientu??... tai kiek jo reike??


  • kruoja 2015-09-02 13:33

    Tai kada reikia miltus deti?


  • aldona 2015-04-22 20:40

    o kur miltai?


  • Inga 2014-09-07 18:12

    Labai lengva pagaminima, greita ir skanu :)


  • kepeja 2014-08-31 20:17

    O kur miltai prapuole...


  • Lina 2014-05-01 18:51

    Katastrofa, o ne receptas....


  • (anonimas) 2014-03-01 15:30

    :ok: :ok: :super: :super: :super: :super: %-)


  • Aka 2013-07-11 15:45

    Norėčiau padėkoti Karoluj už receptą :super: Prisiskaičius / apačioj visokių komentarų iš pradžių dvejojau, bet vis dėlto kepiau...rezultatas mane tenkina :aiskinu: Turiu tik klausimą kaip po perkūnais jums išeina tokios apvalios??? :-o


  • kestas 2013-01-26 16:35

    sudetines dalys : vanilinis cukrus isvis nepaminetas :D


Daugiau receptų