Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Karpis nenuskaidrintuose drebučiuose
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 vienetas laurų lapų (lapelis)
šiek tiek petražolių
3 vienetai svogūnų
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
1 kilogramas karpių
0.5 litro obuolių sulčių
0.5 litro vandens
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas aliejaus
1 valgomasis šaukštas sviesto
20 gramų želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupta žuvis supjaustoma 4 cm pločio gabalais ir pasūdoma.

Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami svieste, suberiami miltai, atskiedžiama vandeniu bei sultimis, sudedami prieskoniai, užvirinama. Į verdantį sultinį sudedama žuvis ir pavirinama ant silpnos ugnies 30 min., vėliau atšaldoma sultinyje ir gražiai perdedama į gilų pusdubenį.

Sultinys nupilamas, pavirinamas, supylus aliejų ir ištirpintą želatiną, dar pakaitinamas ir užpilamas ant karpio.

Kai drebučiai sustingsta, žuvis apibarstoma supjaustytais petražolių lapeliais.

Karpis nenuskaidrintuose drebučiuose

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nulupta žuvis supjaustoma 4 cm pločio gabalais ir pasūdoma.

Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami svieste, suberiami miltai, atskiedžiama vandeniu bei sultimis, sudedami prieskoniai, užvirinama. Į verdantį sultinį sudedama žuvis ir pavirinama ant silpnos ugnies 30 min., vėliau atšaldoma sultinyje ir gražiai perdedama į gilų pusdubenį.

Sultinys nupilamas, pavirinamas, supylus aliejų ir ištirpintą želatiną, dar pakaitinamas ir užpilamas ant karpio.

Kai drebučiai sustingsta, žuvis apibarstoma supjaustytais petražolių lapeliais.

Komentarai


Daugiau receptų