Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Karštas Dovydo šokoladas
AUTORIUS:
Dovydas
INGREDIENTAI:
200 gramų kakavos (Nesquik)
3 valgomieji šaukštai pieno
30 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visą gamybos procesą atliekame dubenyje ant minimalios ugnies.
Pirma įdedame sviestą į dubenėlį ir maišome, kol išsilydys (neleiskite sviestui užvirt).
Po to suberiame kakavą, įpilame pieno ir maišome 1-2 min., kol pasidarys vientisa masė.
Maišymo metu patariu retsykiais dubenėlį patraukti nuo ugnies, nes, jei šokoladą per ilgai kaitinsim, jis pasidarys kartus.
Procesas trunka ne ilgiau 3 min.
Labai skanu su blynais, bet ir vieno neatsisakau.
Skanaus!!!

Karštas Dovydo šokoladas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Visą gamybos procesą atliekame dubenyje ant minimalios ugnies.
Pirma įdedame sviestą į dubenėlį ir maišome, kol išsilydys (neleiskite sviestui užvirt).
Po to suberiame kakavą, įpilame pieno ir maišome 1-2 min., kol pasidarys vientisa masė.
Maišymo metu patariu retsykiais dubenėlį patraukti nuo ugnies, nes, jei šokoladą per ilgai kaitinsim, jis pasidarys kartus.
Procesas trunka ne ilgiau 3 min.
Labai skanu su blynais, bet ir vieno neatsisakau.
Skanaus!!!

Receptą atsiuntė Dovydas

Komentarai (41)


  • Titas 2015-12-03 12:39

    Bet nežinau kas gausis


  • Titas 2015-12-03 12:37

    Bet bet


  • Kamile 2015-08-12 14:03

    O butu galima mikrobangu krosnelei??


  • Jolanta 2015-07-22 11:30

    Labai skanu


  • Lukas 2015-03-24 07:34

    Nezinau kaip gausis :D


  • kristina 2012-06-11 22:26

    einu bandyti, tik nezinau kas gausis.


  • Giedrė 2012-02-14 18:57

    O kiek maždaug čia gaunasi? :)


  • quik4u 2011-11-14 16:53

    Skanus labai, patariu paragaut smaliziams ;) :super:


  • ;]] 2011-10-08 10:19

    labai skanu dabar sd prie pc ir ragauju


  • Loly 2011-10-01 12:03

    Neskanus. :) :bloga:


Daugiau receptų