Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Karštas šokoladas su levandomis
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Autorius apie receptą: Nuostabaus skonio it kvapo karštas šokoladas. Zefyriukai jam suteikia saldumo jei nesinori dėti cukraus. Galima taip pat puošti plakta grietinėle. Levandos suteikia išskirtinį Nuostabaus skonio it kvapo karštas šokoladas. Zefyriukai jam suteikia saldumo jei nesinori dėti cukraus. Galima taip pat puošti plakta grietinėle. Levandos suteikia išskirtinį skonį ir kvapą šiam gėrimui. Puikiai tiks šaltam rudens vakarui ar ankstyvam rytui. Panašaus skonio gėrimus gamina kavinėse, tačiau galima jį pasidaryti ir namie, gal kiek sunkiau bus rasti levandų žiedų. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
150 gramų juodojo šokolado
75 mililitrai pieno
225 mililitrai vandens
1 arbatinis šaukštelis levandų (džiovintos)
Pabarstymui:
1 saujelė marshmallows zefyrų (mini)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Levandas užpilti pienu ir užvirinti, palaukti 30 min, kol pritrauks.
2.
Šokoladą ištirpinti verdančiame vandenyje.
3.
Supilti į taurę ir užpilti levandų pienu. Galima pagardinti cukrumi. Viršų papuošti mini zefyriukais.

Karštas šokoladas su levandomis

Recepto autorius: Nuostabaus skonio it kvapo karštas šokoladas. Zefyriukai jam suteikia saldumo jei nesinori dėti cukraus. Galima taip pat puošti plakta grietinėle. Levandos suteikia išskirtinį ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai: Pabarstymui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Levandas užpilti pienu ir užvirinti, palaukti 30 min, kol pritrauks.

  2. Šokoladą ištirpinti verdančiame vandenyje.

  3. Supilti į taurę ir užpilti levandų pienu. Galima pagardinti cukrumi. Viršų papuošti mini zefyriukais.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų