Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Karštas troškinys žiemai
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų vištienos blauzdelių
10 vienetų bulvių
2 vienetai morkų
1 pundelis krapų
2 valgomieji šaukštai majonezo
3 skiltelės česnakų
5 vienetai laurų lapų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištienos blauzdeles užmarinuokite su druska, pipirais, kapotais česnakais ir majonezu. Palikite keletui valandų šaldytuve.
2.
Į puodą dėkite lauro lapelius, sudėkite marinuotas blauzdeles, supjaustytas bulves ir morkas, periodiškai sloksniuojant. Užpilkite vandenių, kad beveik apsemtų.
3.
Troškinkite valandą, uždengę puodą dangčiu. Kai išsitroškins, pabarstykite kapotais krapais.

Karštas troškinys žiemai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Vištienos blauzdeles užmarinuokite su druska, pipirais, kapotais česnakais ir majonezu. Palikite keletui valandų šaldytuve.

  2. Į puodą dėkite lauro lapelius, sudėkite marinuotas blauzdeles, supjaustytas bulves ir morkas, periodiškai sloksniuojant. Užpilkite vandenių, kad beveik apsemtų.

  3. Troškinkite valandą, uždengę puodą dangčiu. Kai išsitroškins, pabarstykite kapotais krapais.

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai


Daugiau receptų