Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Karštas vynas
AUTORIUS:
Lijana
INGREDIENTAI:
1 vienetas cinamono (lazdelė)
šiek tiek citrinų
6 vienetai gvazdikėlių
1 litras raudonojo vyno (kalėdinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į puodą supilkite vyną. Sudėkite gvazdikėlius, cinamoną. Kaiptinkite iki 80 laipsnių ir palaikykite uždengtą puodą. Neužvirinkite, nes išgaruos aromatas. Supilstykite vyną į taures, papuoškite citrinos skiltele ir gerkite karštą.

Karštas vynas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į puodą supilkite vyną. Sudėkite gvazdikėlius, cinamoną. Kaiptinkite iki 80 laipsnių ir palaikykite uždengtą puodą. Neužvirinkite, nes išgaruos aromatas. Supilstykite vyną į taures, papuoškite citrinos skiltele ir gerkite karštą.

Receptą atsiuntė Lijana

Komentarai (11)


  • mona 2010-12-12 23:51

    raudonas vynas tikrai yra kuciu gerimas:)aisku nereikia padauginti:)uztenka ir vienos taureles:)


  • Vaiva 2010-12-07 16:21

    Vynas neatskiriamas Kaledų gėrimas, nenusišnekėkit kas nežinot. Visi kunigai geria.


  • aa 2010-12-06 19:33

    pritariu VL nes Kucios praranda prasme su alkoholiu.......jei lakat vyna tai gal dar ir mesos uzkandai ....kam tada vaidinti.... ale kaip mano anyta....


  • vl 2010-12-01 16:14

    Per Kucias vyna kala tik alkoholikai. Pasninkas baigiasi po Kuciu.


  • lina 2010-10-14 09:45

    ech, kaip dabar noreciau :-)


  • love,remiks 2010-10-13 18:26

    miliu,tavo,gerimus,ir,tave :myliu: :myliu: :-*


  • elinda 2009-07-28 19:09

    k.vynas-GLIOGHAS

    reikes

    apelsino, gvazdikeliu, cinamonol.,vyno,razinu, Riesutu.
    viska kaitinti 10 min neuzvirt.
    leisti pastoveti bent 1val.

    labai skanu ;-)


  • Estela 2009-07-28 18:12

    geriau,siaip nepaliko didelio ispudzio ;)


  • Asta 2009-07-21 13:46

    dar siulyciau ideti daugiau prieskoniu, pvz: imbiero, muskato, cinamona deti lazdeles forma, gvazdikeliu irgi nemaltus, tada vynas gaunasi skaidresnis, tik zinoma ji reikia perkosti. ir pakaitinus, palikti pusvalandziui, tada vel pakaitinti ir patiketi :)


  • Viktorija 2009-07-20 19:02

    Skanu seip tik labiauk kerta i galva :-)


Daugiau receptų